kapat

29.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sabancı'nın tedavisi devam ediyor
İki gün önce aniden rahatsızlanarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan İşadamı Sakıp Sabancı'nın tedavisi sürüyor. Türkan Sabancı eşinin yapılacak kontrolün ardından ne zaman taburcu edileceğinin belirleneceğini söyledi.

Türkan Sabancı, hastane önünde yaptığı açıklamada, eşinin bağırsak düğümlenmesi kuşkusuyla hastaneye getirildiğini, biriken gazın çıkması için midesinin yıkandığını, 48 saattir de serumla tedavi edildiğini söyledi. Türkan Sabancı, "Ne zaman taburcu olacağı kontrolün ardından belli olacak" dedi.

Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Türkan Sabancı, Sakıp Sabancı'nın Fehriye Erdal'ın yakalanışıyla fazla ilgilenmediğini söyledi.

Sakıp Sabancı'nın Fehmiye Erdal'ın yakalanması sırasında rahatsızlandığını söyleyen Türkan Sabancı, "O sırada çok ızdırabı vardı. Fehriye Erdal'ın yakalanışını tam olarak takip edemedi ama çok mutlu oldu. Belçika interpolüne çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Amerikan Hastanesi'ne ziyaretçi akını devam ediyor. İşadamları Aydın Doğan, Halis Toprak, Yılmaz Ulusoy, İbrahim Keseli, Kadir Eriş ve Erdoğan Demirören, Merkez Bankası Eski Başkanı Yaman Törüner, eski Milletvekili Melike Hasefi, Antikacı Refi Portakal, Sinema Sanatçısı İzzet Günay ve Ses Sanatçısı Orhan Gencebay da Sakıp Sabancı'yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sakıp Sabancı'ya gönderilen çiçekler arasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ali Müfit Gürtuna'nın gönderdiği, bir metrenin üzerindeki ağaç dikkat çekti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır