kapat

26.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zeman S.O.S. veriyor
Çek hocanın ağır idmanları sakatlıkları arttırdı. Elindeki malzemeyi dikkate almadan 4-3-3'te ısrar etti. 2 maçta sadece 5 oyuncuyu 180 dakika oynattı. Sergen'le gereksiz polemiğe girdi

F.Bahçe, yeni hocası Zeman ile 2 maçta 5 puan kaybederek büyük hayal kırıklığı yaratırken, Zeman'ın hataları büyük bir tartışma yarattı:

İDMANLARI TELEF EDİYOR
FUTBOLCULARIN ve takımın durumunu 'tam olarak' bilmeden antrenman temposunu anormal yükseltti. Ağır kondisyon idmanları zamansız sakatlıklara yol açtı. İdman sevmesi ve çok çalışmasıyla tanınan Mustafa Doğan'ın bile adalesinden sakatlık geçirmesi, kafalarda Zeman'ın idman temposuyla ilgili soru işaretleri yarattı.

SİSTEM TAKIMA UYMUYOR
LİGİN en zor deplasmanı Trabzon'da 4-3-3 sistemiyle takımın kafasını karıştırdı. Elindeki malzemenin bu sisteme uygun olmadığını anlaması zaman alacağa benziyor. F.Bahçe 2 haftadır orta alanda hakimiyeti rakibine kaptırıyor, hücumda kalabalıklaşamıyor, defansta da çok açık veriyor. A.Gücü önünde 1-1'den sonra 30 dakika boyunca takımın oyun disiplininden kopmasını seyretti.

DENEME TAHTASI YAPTI
ORTA sahanın ortasında oynayan Metin Diyadin'i hazır olmadığı halde orta sahanın solunda oynattı. Sergen'i sol, Boliç'i sağ çizgide denedi, Johnson'ı ortada tek başına bıraktı. Sezona liberoyla giren defansı bir haftada "tandem"e çevirmeye kalktı. Orta sahanın en çok koşan adamı Tayfun'u sağda Erkan ile Preko'nun arasına sıkıştırdı.

DİSİPLİN ANLAYIŞI FARKLI
TAKIMIN en büyük silahı olan Sergen'i sudan bir sebeple Ankaragücü önünde ilk 11'e almadı. Onu yedekte bekleterek takıma ceza vermiş oldu. Sanki Sergen'le bir derdi varmış gibi davranmaya başladı. İki forvetin arkasında serbest olarak oynadığı zaman tek başına bir maçın kaderini değiştirebilen Sergen'e 4-3-3'te yer bulamadı.



Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır