kapat

26.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Müdüre dokunmayın'
Çok sevilen müdürün başka okula atanacağı söylentileri tepki ve itirazlara yolaçtı...

LİSE Müdürü Fahri Günay, sorunlara gösterdiği yapıcı yaklaşımla öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin kalbinde taht kurdu. Okula Günay'ın yerine bir başka müdürün atanacağı yolundaki söylentiler büyük huzursuzluk yarattı. Veliler, müdürün görevde kalması için aralarında topladıkları imzaları önümüzdeki günlerde İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey'e sunacak.

RAMAZAN YAZGAN

Başarılı
Müdürümüzden çok memnunuz. Üstün başarı gösterdi. Çocuklarımızı onun yönetimine emanet ederken içimiz rahat. Lütfen bu huzurumuzu bozmasınlar.

Çalışkan
Okulumuzun her şeyi eksikti. Sıradan kütüphaneye kadar her şey, çalışkan müdürümüzün eseri. Çocuklarımızı onun sıcak ilgisinden mahrum bırakmasınlar.

Çağdaş
Fahri Günay sayesinde, çağdaş bir okul meydana getirildi. Veliler olarak bizlere de çalışma şevki aşıladı. Ondan memnunuz, başka müdür istemiyoruz.

Şefkatli
Müdür bey şefkat dolu bir insan. Hem son derece başarılı bir eğitimci, hem çocuklarımıza insan olmayı öğretiyor. Gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.

Kalmalı
Duvarlarda priz bile yoktu. Herşeyi o yaptı. Müdürümüzün bu okuldan alınmasına şiddetle karşıyız. Veliler olarak böyle bir şeye izin vermemekte kararlıyız.

Gitmesin
Müdürümüz bütün eksikleri giderdi, okulumuzu örnek bir okula dönüştürdü. Rahat, huzurlu bir eğitim imkanı sağladı. Onunla iftihar ediyoruz, gitmesin.

Sakın
Okul Müdürümüz sakın değişmesin. Biz öğrenci olarak çok memnunuz, aldığımız iyi eğitimi ona borçluyuz. Bu okul şu an eksiksiz ise, hepsi onun sayesinde.

Üzülürüz
Müdürümüz bizlerle çok farklı, sıcak bir dialog içinde. Eğitim ve idare onun sayesinde üst safhada. Eğer giderse kimse yerini tutamaz, çok üzülürüz.

Düşünceli
Müdürümüz çok düşünceli, bizleri çok seven bir insan. Biz de onu çok seviyoruz. Okulumuzda örnek bir eğitim sistemi kurdu. Lütfen bozmasınlar.

Olamaz
Okulumuz çok bakımsızdı. Müdürümüz, okulumuzu yeniden kurdu, pırıl pırıl yaptı. Böyle iyi bir idarecinin bizden koparılması olacak şey değil.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır