kapat

26.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Korkunç inat
Adalar'ın eski ve yeni belediye başkanları arasındaki çekişme sağlık hizmetini felç etti, bir genç kız bu yüzden komaya girdi

EBRU Batur Amerika'da San Diego Üniversitesi Pazarlama Bölümü'nden yeni mezun olmuş, İstanbul'a dönmüştü. Arkadaşlarıyla Büyükada'ya, haftasonu tatiline gitti. Kiraladıkları bisikletlerle gün boyu çamlar arasında gezdiler, doyum olmaz gün batımını Aya Yorgi'de çay içerek seyrettiler.

İSKELEYE dönüş yolunda Ebru bisikletten düşünce, kâbus ta başladı. Arkadaşları bilincini yitiren genç kızı faytonla Adalar Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı. Ambulans niyetine kullanılan minibüs 1 saat sonra geldi. Genç kızın motorla Kartal'a ulaştırılması, arkadaşlarının ifadesine göre tam 3 saat sürdü!

KARTAL Eğitim Hastanesi'nden, bir de sedyeden düşürülmek kaydıyla Göztepe SSK Hastanesi'ne nakledilen, büyük zaman kaybı nedeniyle komaya girip yoğun bakıma alınan Ebru'nun başına tüm bunlar, Adalar'ın eski ve yeni belediye başkanları arasındaki çekişme yüzünden geldi; Ebru, "inatlaşma kurbanı" oldu.

ASLINDA Adalar'ın bir deniz ambulansı var: Eski başkan Can Esen'in başkanı olduğu vakfa ait ambulansı yeni başkan Coşkun Özden sanki inadına kullanmıyor. Vakfın kiraladığı ambulans-helikopterin sözleşmesi de yenilenmedi. Taraflar suçu birbirlerine atıyor; bu kısır polemik İstanbullular'ı büsbütün çileden çıkarıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır