kapat

26.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Otobüs tacizcisi tutuklandı
SAMSUN'DA, yolcu otobüsünde bir genç kıza cinsel tacizde bulunan kişi tutuklandı. Konya'dan, Samsun'a giden B.A. (20), uyurken yanındaki boş koltuğa oturan Kemal Özdemir'in cinsel tacizine uğradı. Kızın çığlığı üzerine yolcu olan 2 polis memuru, Özdemir'i (33) etkisiz hale getirdi. Tacizci yolcu, otobüs Samsun'a ulaştığında, karakola teslim edildi. İsviçre'de işlediği bir cinayetten sabıkalı olduğu belirlenen Özdemir, tutuklanarak, Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Sigorta parası için ceset yaktı
SİGORTA şirketinden para almak için, mezardan çıkardığı bir cesedi yakarak kendisini trafik kazasında ölmüş gibi gösteren Nurettin Doğan (35), jandarmanın takibi sonucu, bir yıl sonra yakalandı. Eskişehir'de oto galericiliği Doğan bu işi, geçen yıl bankalardan aldığı 9 milyar krediyi ödeyemeyince izini kaybettirmek ve hayat sigortası şirketinden 50 milyar almak için yaptığını söyledi.

(A.A)

Yalova Belediye Başkanı cezaevinde
YALOVA Cumhuriyet Savcılığı'nca, "tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek" suçundan hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, dün, teslim oldu. Koçal'la birlikte DYP'li Belediye Meclis üyesi Rıdvan Baş da teslim oldu. Koçal ve Baş, Bursa E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Umut TÜTÜNCÜ (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır