kapat

26.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Güle güle "Fosforlu"
TÜRK Sineması'na damgasını vuran Neriman Köksal, dün, gözyaşı ve alkışlarla uğurlandı... Köksal için ilk tören yedi yıldır oynadığı "Bizim Mahalle" dizisinin çekimlerinin yapıldığı Emirgan'da düzenlendi.

Törende konuşmaya çalışan sanatçı Üstün Asutay fenalaştı. Emirgan'dan alkışlarla uğurlanan Neriman Köksal'ın cenazesi, sanatçı dostlarının isteği üzerine Beyoğlu İstiklal Caddesi'ne, yani sinemaya ilk adım attığı yere götürüldü. Burada kalabalığın arasında gezdirilen cenaze daha sonra Şişli Camii'ne getirildi.

SAKIP AĞA DA ORADAYDI
Neriman Köksal'ı çok sevdiğini ve sanatçılara sağlığında değer verilmesi gerektiğini belirten işadamı Sakıp Sabancı da eşi Türkan Sabancı ile cenaze törenine katıldı. Törene, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kadir İnanır, Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Hülya Avşar, Osman Yağmurdereli, Rutkay Aziz, Üstün Asutay, Çolpan İlhan, Fikret Hakan, Sevda Ferdağ, Erdal Özyağcılar, Ekrem Bora, Nilgün Belgün, Bülent Kayabaş, Ediz Hun, Erhan Yazıcıoğlu, Kamil Sönmez ve Kemal Sunal'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Köksal'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Erhan DOĞAN- Tolga ATAR- Barış MUTLU- Mete TÜRKMEN


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır