kapat

20.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burası Londra değil
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İddialıyım. Chelsea, Ali Sami Yen'den çıkamayacak. Bunu futbolcularıma ve taraftarımıza inanarak söylüyorum" dedi

Hedefimiz grup birinciliği
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Chelsea maçı için iddialı: "Chelsea'nin çıkışı yok. Kesin kazanacağız. Bunu futbolcularıma ve taraftarlarımıza inanarak söylüyorum. Biz 3 puan alacağız. Diğer 3 takım hesaplarını buna göre yapsın. Grup birincisi bile olabiliriz." İlk maçta rakibin yaptığı profesyonelce tahrik edici hareketleri burada kendilerinin yapabileceğini belirten Terim, "Burası Londra değil. Wise, Morris ve Leboeuf öyle oynayamazlar. Ama hırsımız sahada paniğe ve sinire dönüşmemeli" ifadesini kullandı.

Şimdi 11-11 hesaplaşacağız
İlk maçta 10 kişiyle Chelsea'ye sahayı dar ettiklerini belirten Terim, "Bakalım, 11'e 11 nasıl oynayacaklar? Presimize nasıl karşı koyacaklar" ifadesini kullandı. Gazetecilerin "Şöyle olursa" ifadelerine esprili bir yanıt veren Terim "Sa-sa-sa... O anca Sabancı olur. Öyle değil bu sefer. Kazanacağız diyorum. Olağanüstü haller hep bizim başımıza gelecek değil ya. Futbolcularım sahada basmadık yer bırakmayacak. Üç puan bizim olacak" dedi.

Kaleye bile gelemeyecekler
Maça üç forvetle başlayacaklarını belirten Terim, "Hagi, Hakan Şükür ve Arif... Okan dördüncü, Emre beşinci forvet olacak. Kimse maçın bizim kalenin önünde geçeceğini sanmasın. Onların kalesinin önünde oynayacağız. Kaleyi koruyacak olan Mehmet'e de güvenim tam. O, maç kalecisi; idman kalecisi değil... Çıkıp oynayacak. Biz onunla şampiyon olduk. Defans da aynı defans... Zaten bizim kalemize gelebileceklerini kim söyledi?" diye konuştu.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır