kapat

15.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fener'de Moshoeu yok
Son idmanda sakatlanan G.Afrikalı yıldız Trabzon'a götürülmüyor. İyileşen Sergen yarın forma giyecek!

Trabzon maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'de Moshoeu şoku... Dünkü idmanda şut çalışması sırasında sakatlanan G.Afrikalı yıldız antrenmanı yarıda bıraktı. İlk tedavisi saha kenarında yapılan Moshoeu'nun üst adalesinde çekme meydana geldiği ortaya çıktı. Doktor Asım Baykan siyahi yıldızın cumartesi günü Trabzonspor maçında forma giyemeyeceğini açıkladı.

Preko iyileşti
Moshoeu'nun sakatlığı ile sıkıntıya giren sarı-lacivertliler, önceki gün sakatlanan Sergen'in oynayacağının açıklanmasıyla biraz olsun rahatladılar. Doktor Baykan, sol ayağının üzerinde ezik olan Sergen için, "Büyük oranda iyileşti. Trabzon maçına yetişeceğini sanıyorum" ifadesini kullandı. Baykan ayrıca Preko'nun tamamen iyileştiğini ve görev verilmesi halinde oynamasında bir sakınca olmadığını söyledi.

Trabzon'a özel prim
Yönetim, Trabzonspor maçı için özel prim vermeyi planlıyor. Sarı-lacivertli futbolcular paket sistemin dışında tutulan bu maçı kazanırlarsa 1'er milyar lira kazanacaklar. Bu arada dünkü idman bitiminde soyunma odası yerine kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir minik taraftarın yanına gitmek isteyen kaleci Rüştü, Zeman tarafından çağırılıp, sert biçimde uyarıldı. Çek hoca dün 1907 Derneği'nin yemeğine katıldı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır