kapat

15.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay burcunda birleşen Mars ve Ay bugün enerjinizi ilginizi çeken yeni konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. İş gezilerinden ziyade eğitim ve kültür amaçlı seyahatler planlayabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün duygusal yaşamınızdaki paylaşımlarınız konusunda oldukça hassas olabilir ve duygularınızı saldırganca ifade edebilirsiniz. Hisseli paralar, vergi ve sigorta gibi işlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Karşıt burcunuz Yay'da birleşen Ay ve Mars enerjinizi işbirlikleri konusuna yönlendirebileceğinizi açıklıyor. Eşinizle ilişkilerinizde aşırı duygusallık yüzünden sürtüşmeler yaşayabileceğinizden dikkatli davranmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzun yöneticisi Ay'ın Mars'la birleşmesi aktif yapınızın günlük işlerinizdeki yoğunluğun üstesinden başarıyla gelmenize yardımcı olacağını belirtiyor. Çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak alabililirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yay burcunda birleşen Ay ve Mars bugün yaratıcılığınızın oldukça güçlü olabileceğini ve enerjinizi sosyal ilişkilere yönlendirebileceğinizi belirtiyor. Girdiğiniz ortamlarda yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Haberiniz var.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün kaynaklarınızı eviniz için kullanma isteğinde bulunabileceğiniz görülüyor. Ailenizle birlikte yaşadığınız yerin eksiklerini belirleyebilir ve birlikte alışveriş yapabilirsiniz. Evle uğraşmak dertlerinizden uzaklaşıp, rahatlamanızı sağlayacak
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün enerjinizi kominikasyon alanında değerlendirebileceğiniz görülürken çevresel ilişkilerinizde önemli gelişmeler gerçekleştirebilirsiniz. Geçmişte fikir olarak oluşturduğunuz iş anlaşmalarını gerçekleştirebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Enerjinizi maddi alanlara yönlendirebileceğiniz bugün kazanma ve harcama potansiyelinizin oldukça yüksek olabileceği görülüyor. Kaynaklarınızla ilgilenmek ayırdığınız zamanın çoğalması aile yaşantınızda huzursuzluk çıkartabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzda birleşen Ay ve Mars, enerjinizin oldukça yüksek olacağı bugün, istediğiniz girişimleri yapabilecek cesarete sahip olabileceğinizi belirtiyor. Fakat duygularını ifade etme konusunda fazla heyecanlı davranabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bilinçaltınızın fazlasıyla aktif çalışabileceği bugün zaman zaman ifade güçlükleriyle karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi planlama ve yardım konularına kanalize etmek fizik ve ruh sağlığınız açısından faydalı olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İdealllerinizi gerçekleştirmek için çok çalışabileceğiniz ve organize olmak isteyebileceğiniz görülüyor. Bugün enerjinizi grup çalışmaları için yoğunlaştırabilir arkadaşlarınıza her konuda destek verebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün meslek yaşantınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilecek nitelikte olabilir. Otoritelerle anlaşma konusunda güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınız veya iş ortaklarınız size destek olabilirler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır