kapat

15.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zeman'a şok rapor
F.Bahçe doktorlarının verdiği rapor ortalığı karıştırdı. Rapora göre ayak bileğinden müzmin sakat olan Oulare'nin iyileşmesi çok zor!

F.Bahçe'de haftalardır süren Oulare bunalımı yeni bir boyut kazandı. Kulüp doktorları, yeni hoca Zeman'a verdikleri raporda Gineli yıldızın tamamen iyileşmesinin imkansız olduğunu dile getirdiler. Oulare'nin ayak bileğindeki sakatlığın ameliyat olsa bile geçmeyeceğini belirten doktorların raporda, "Oulare müzmin sakat. Yapılacak tedaviler ancak geçici olur" dedikleri öğrenildi.

Bunun üzerine Trabzon maçı sonrası transfer harekâtının başlaması bekleniyor. Yönetim, Zeman'ın isteği doğrultusunda yeni golcü için harekete geçecek.

520 milyar havaya uçuyor
Öte yandan yönetim, Gineli yıldızı en az zararla elden çıkarmanın yollarını arıyor. Sözleşmesinin feshi gündeme gelen Gineli futbolcudan kurtulmak için, şu ana kadar Genk'e ödenen 2 milyon marktan (yaklaşık 520 milyar lira) vazgeçilmesi bile gündemde.

Başkan Yıldırım'ın Oulare konusunda önceki gün karşılaştığı Rıdvan Dilmen'e çıkıştığı ve "Aldırdığın Oulare ve Preko sakat çıktı. Toplam zararımız 5 milyon dolar" dediği öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır