kapat

15.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kaleci korkusu
Nijeryalı Shorunmu'nun 6 hafta görev yapamayacağı Beşiktaş'ta Fevzi, dünkü idmanı yarıda bıraktı. Genç file bekçisi de Altay maçına yetiştirilemezse kale Sertaç'a emanet

Beşiktaş'ın Atina'da Panathinaikos ile yaptığı dostluk maçında sakatlanan Nijeryalı kaleci Ike Shorunmu, 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Dünkü idmanda Fevzi'nin de sakatlığının nüksetmesiyle işler iyice karıştı.

Kulüp doktoru Gökhan Metin,"Shorunmu'nun sağ diz iç yan bağlarında zorlanmaya bağlı yırtık tespit ettik. 1 buçuk ay kadar sahalardan uzak kalacak" dedi. Dün sakatlığı nükseden Fevzi'nin durumu bugün belli olacak. Eğer o da iyileşmezse Altay önünde kaleyi Sertaç koruyacak.

Sertaç'a özel ilgi
Bu gelişmeler üzerine dünkü çalışmada Briegel, Sertaç ile özel olarak ilgilenmeye başladı. Bu arada başkan Seba, dün Atina'dan İstanbul'a döndü.

Öte yandan Altay maçına hazırlanan Beşiktaş, dünü tek idmanla geçirdi. Shorunmu ve Ayhan'ın katılmadığı idmanda şut ve frikik çalışmalarına ağırlık verildi. Kadro dışındaki futbolcular, Kartal ile yaptıkları maçını 2-1 kaybettiler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır