kapat

01.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Birçok konuda temkinli davranabileceğiniz ve içinize kapalı olacağınız bir gündesiniz. Güvenlik ihtiyacınızın yoğun olması gününüzü evinizde geçirme isteği yaratabilir. Eviniz ve akrabalarınız için endişelenebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzda bulunan Jüpiter'in Ay'la rahat açısı işbirliği konusunda enerjik bir tutum sergileyebileceğinizi ve işbirliği yaptığınız kimselerle gezilere çıkabileceğinizi belirtiyor. Ortaklıklarınızın maddi sonuçları iki tarafın da lehine.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün yolculuklarla gelebilecek maddi fırsatlar gündemde. Kaynaklarınızı değerlendirme konusunda geleneksel davranabilir ve risk almaktan hoşlanmayabilirsiniz. Kararlı tavırlarınız size çok şey kazandırabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzdaki yönetici gezegeniniz Ay, duyarlılığınızı ve girişimciliğinizi artırıyor. Jüpiter'in olumlu desteğiyle sosyal yaşantınız canlı ve romantik, duygularınız hayli yoğun. Aileniz ve güvenliğinizle ilgili kuruntular yaşayabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün geçmişe dönük olabileceğiniz ve bir takım anıların etkisiyle hareket edebileceğiniz görülüyor. Yalnız kalma eğiliminizin yüksek olması sevdiklerinizle aranızda bir duvar oluşturmak istemenize neden olabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Yengeç burcundaki Ay'dan olumlu etkiler aldığınız bugün, kadın akrabalarınız ve dostlarınız size her zamankinden fazla yardımcı olabilir. İdeallerinize ulaşabilmek için güzel fırsatlar sözkonusu. Bunları değerlendirmeye çalışın.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Toplum yaşantınızdaki canlı ve hevesli yaklaşımlarınız dikkat çekmenize neden oluyor. Meslek yaşamınızda ise bu aralar ayakları yere basan ve geleneksel yöntemleri tercih eden bir tutum içinde bulunabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşı burcunuz Boğa'daki Jüpiter'in, Yengeç'teki Ay'la rahat açısı bugün aşk yaşantınızda olumlu gelişmeler yaşayabileceğinizi vurguluyor. Duyarlı yapınızla sevdiklerinizin isteklerini sezerek onlara karşılık verebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün algılarınızın oldukça yüksek olacağı görülüyor. Ortak çalışmalarınızın sonuçlarını değerlendirebilir, vergi ve sigorta işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Derin duygularınız yaşamın sorunlarıyla ilgili endişelere kapılmanıza neden olabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Karşıt burcunuz Yengeç'te bulunan Ay, ikili ilişkilerinize canlılık getiriyor. Ortağınızla birbirinize ihtiyaç duyabileceğiniz ve iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Uzak yerlerle bağlantılarınızdan verimli sonuçlar alabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Günlük işlerinizdeki sağlam ve çalışkan tavrınız, çevreniz tarafından takdirle karşılanabilir ve çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak alabilirsiniz. Keskin ve işlek zekânız mesleki konularda sağlam kararlar almanıza yardımcı oluyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün Yengeç burcundaki Ay'ın rahat açıları ruhsal dengenizi destekliyor. Sezgilerinizin güçlü olabileceği bugün, iç sesinize kulak vererek isteklerinize ulaşabilirsiniz. Heyecanlı ve romantik yapınızla sevdiğinizi etkileyebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır