kapat

19.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
HEDEF 241 GOL
Türk futbolunun süper forveti, "200 golü sadece Metin Oktay ve Tanju Çolak geçti. Şimdi sıra bende" dedi

Uzun süredir sesi soluğu çıkmıyordu Hakan Şükür'ün. Çarşamba gecesi Hertha Berlin maçında, bu sezon ilk resmi golünü atan tecrübeli yıldız, önceki gece Adana'da attığı 2 golle Galatasaray'a 3 puanı getiriyordu.

Hakan, şu ana kadar hep takımının başarısını ön planda tuttuğunu belirterek, "Önce takımın başarısı gelir. Benden beklentilerin fazla olduğunu biliyorum. Hep 2-3 gol atacağım diye bir şey yok. Futbol, bu kadar sertleşmişken her maç gol atmak zor" diye konuştu.

Türkiye 1.Futbol Ligi'nde son 3 sezondur gol kralı olan ve toplam 182 gole ulaşan Hakan, "Türkiye'de şu ana kadar 200 golü geçmiş 2 futbolcu var. Bunlardan bir tanesi Metin Oktay, bir tanesi de Tanju Çolak. İkisi de G.Saraylı. Sezon sonuna kadar attığım gollerle bu iki büyük futbolcunun yanına girmek istiyorum. Eğer futbol yaşantımda 241 gole ulaşıp hem de 4 kez üst üste şampiyon olan bir takımda 4 kez üst üste gol krallığını elde edersem çok çok mutlu olurum. Ama önce üst üste 4. şampiyonluğu istiyoruz. Hep söylediğim gibi önce G.Saray'ın başarısı sonra da kişisel başarılar" şeklinde konuştu.

Milan korksun
Hakan, Milan maçıyla ilgili olarak da, "Hertha Berlin maçından sonra Adana'yı yenmemiz bize büyük moral verdi. Milan maçı bizim için çok önemli. Rakibin ismi çok büyük. Ama son maçlardaki performansımız kimseyi aldatmasın. Kimseden korkmuyoruz. Milan bizden çekiniyor" yorumunu yaptı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır