kapat

19.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Meslek yaşantınızda sorumluluk sahibi yapınız sayesinde önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Oğlak burcundaki Ay'ın Jüpiter ile oluşturduğu rahat açı çalışmalarınızın çevreniz tarafından desteklendiğine dikkat çekiyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmekten zevk alacaksınız. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak isteyebilirsiniz. Oğlak burcundaki Ay'ın konumuna göre aşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinizle ilgili konularda konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Alım-satım, vergi ve miras işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Oğlak'taki Ay duygularınızda karmaşa yaratabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün evliliğinizdeki ya da ortaklığınızdaki bir sorunu çözmek için yardım görebilirsiniz. Karşıt burcunuzda bulunan Ay işbirliğine ihtiyaç duyabileceğinizi belirtiyor. Açık düşmanlıklar konusunda dikkatli olmalısınız.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Ayrıntılara önem vermeniz günlük işlerinizi yoluna koymanıza yardımcı oluyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar size zevk verecektir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Aşk konusunda sürprizlerle karşılaşabileceğiniz renkli bir gündesiniz. Sevgide yenilikler yapma isteği duyabileceğiniz görülüyor. Spekülatif konular gündeme gelebilir ve riskten kârlı çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda aktiviteniz artıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Enerjinizi evinizle ilgili konulara yönlendirmek isteyebilirsiniz. Ailenizle eviniz için harcamalar yapabilir, bundan zevk alabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarınızdan maddi kazanç sağlayabilir, hukuksal işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Günlük işlerinizdeki becerikliliğiniz yakın çevreyle ilişkilerinizde büyük kolaylık sağlıyor. Enerjiniz ve parlak fikirlerinizle çevrenizi etkileyebilirsiniz. Evinizde yenilikler yapabileceğiniz ve hobilerinize vakit ayırabileceğiniz bir gün.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebilirsiniz. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Burcunuzdaki Ay'ın Jüpiter'le olumlu açısı sizden yaşlı kimselerle iyi ilişkiler içinde olabileceğinize işaret ediyor. Evinizde sevdiklerinizle toplanmak ve sohbet etmek isteyeceksiniz. Bu yüzden rutin işlerinizi ihmal etmeniz mümkün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Kendinizi kalabalık ortamlarda rahatsız hissedebileceğiniz bir gün. Duygularınızı ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Meslek yaşantınızda atılımcı davranma isteğiniz otoritelerle ilişkilerinizi zedeleyebilir. Diplomasiye önem verin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Arkadaşlarınızla biraraya gelerek güzel saatler geçirebilir, birlikte organize işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Aşk konusunda hoş ama cinsellik yönü ağır basan ilişkiler yaşamanız mümkün. İlişkilerinizin gizli kalmasını isteyebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır