kapat

19.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Hazır mutfak" deyince
Mutfak banyo dolapları ve aksesuarları ile ERMAŞ her türlü ihtiyaca karşılık veriyor...

Her evde şüphesiz en önemli bölümlerdir mutfak ve banyolar. 1986 yılında hazır mutfak ve banyo mobilyaları üretimi ile sektörde yerini alan ERMAŞ, çağdaş Alman ve İtalyan teknolojisi kullanarak Türkiye'nin yeni mutfak ve banyolarını ideal sistemde üretiyor. Firma, mutfak-banyo dolap ve aksesuarlarını Türk insanının çağdaş zevk ve yaşam geleneklerine paralel bir kalite anlayışı ile sunuyor. Ürünler üç boyutlu form, post, soft ve masif sistemler içinde projeleniyor ve uygulanıyor. Bunların yanı sıra orjinal ithal yüzeyleri, kulpları, titiz ve kaliteli hatları ile mutfak ve banyo dolaplarına özgün ve özel tasarımları, Türk insanının beğenisine sunuyor. Üretimde uzman personel kadrosu ve bilgisayar destekli makina ekipman donanımı kaliteyi garantiliyor.

Satıştan sonra da hizmete devam...
Ermaş'ta satış sonrası müşteri hizmetleri de geniş senkronize bayii ağıyla garanti altında. Ülkede yaşanan ekonomi bozukluğuna rağmen firma yetkilileri, kendilerinin bu durumu model zenginliği, arge çalışmaları, bayii yapılanması ve tanıtımla önemli ölçüde atlattıklarını söylüyorlar. Ayrıca, şu anki şartlarda KITART Collection mutfak-banyo mobilyasında Avrupa ülkelerindeki firmalar düzeyinde üretim yapan ülkemizin tek kuruluşu olduğunu da belirtiyorlar.

Fiyatlarını rahatça satın alınabilecek düzeye çeken firma, 1998 yılından beri panel mobilya konusunda da üretim yapıyor. Bu grubu da, tescilli markası 'Homeart Collection' olarak adlandırıyor. Ermaş A.Ş. Kitart mutfak ve banyo, Homeart Collection mobilya ürünlerini yurt içinde 150 satış noktasında pazarlıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır