kapat

03.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA.. KISA.. KISA..

* İnternete gir hediyeyi kazan
Internet kullanımının artması, değişik tüketici promosyonları da beraberinde getirdi. Türkiye pazarında 90 yıldır faaliyet gösteren Nestle de, bu çerçevede Datascope firmasıyla ortak bir proje geliştirdi. Kampanya kapsamında Nestle, 18 bine ulaşan INVEScope portföy programı kullanıcılarına Nestle Classic, Damak, Crunch, Gofret ve Polo ürünlerinden oluşan bir hediye paketi veriyor. Pakete için, http://www.invescope.com adresini ziyaret etmeniz gerekiyor.

* Yayıncılıkta büyük yenilik
Güçlü bilgisayar sistemleri ile firmalara yepyeni olanaklar sunan SGI, ulusal video sunucu ağıyla İsveç'teki Sveriges Televizyonu'na büyük kolaylıklar sağlıyor. SGI sistemleri sayesinde, 24 saatlik yeni dijital haber kanalı, geleneksel radyo bağlantıları yerine dijital bilgisayar dosyaları olarak gönderiliyor. Bu sayede, programları almak, düzenlemek ve yayın yapmak büyük oranda kolaylaşıyor.

* Kurumsal Kaynağın haber dergisi
Vanenburg Business Systems Türkiye, kurum dergisi VBS Haber'in ilk sayısını Eylül'de yayınlıyor. Bilişim 99 Fuarı'nda dağıtılacak olan dergi, Türkiye'nin ilk Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) dergisi Baan Planet'ın devamı niteliğinde olacak. Üç ayda bir yayınlanacak olan dergide, VBS dünyasındaki gelişmeler, müşteriler, hizmetler, ortaklar ve görüşler yeralacak. VBS Haber'in ilk sayısında, Marmara Üniversitesi'nden Doç. Dr. İnci Artan'ın yazısı bulunuyor.

* Beyaz bir bilişim dünyası için
Her hafta yayınladığı eğitici ve yol gösterici kitap dizileriyle okurlarına kişisel liderlik konusunda yeni fikirler sunan Beyaz Yayınları, bütün kitaplarını 1-5 Eylül tarihleri arasında Bilişim'99 Fuarı'ndaki standında tanıtacak. 2 numaralı Bilişim Ev salonundaki 2-128 nolu Beyaz Yayınları standında eserlerle ilgili her türlü sonuya açıklık getirecek yetkililer de bulunacak.

* Kapital Sigorta'da gençlerin atağı
Yeniden yapılanma konusunda kimsenin eline su dökemediği sigorta sektöründe transferler de bitmiyor. Şirketin Teknik Grup Müdürlüğü'ne İlknur Uğur Öztürk, Sigorta Pazarlama Müdürlüğü'ne Serra Bayraktar, Ar-Ge, İstatistik, Tarife ve Stratejiler Müdürlüğü'ne ise Ufuk Ul atandı. Bu atamalar arasındaki ilginç bir ayrıntı, üç atamanın yaş ortalamasının 28 olmasıydı.

* Demirdöküm'de bir devir sona erdi
Demirdöküm'ün Demirdöküm olmasını sağlayan isimlerden biri, geçtiğimiz hafta görevinden ayrıldı: Germiyan Saatçioğlu. Görevinden ayrılma nedeni bilinmeyen Saatçioğlu'nun, bundan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor. Saatçioğlu'ndan boşalan Demirdöküm Genel Müdürlüğü görevine ise Melih Batılı atandı. 13 yıl Demirdöküm mali işler genel müdür yardımcılığı yapan Batılı, 1987 yılından bu yana Koçtaş Genel Müdürü'ydü.

* Kart Merkezi'nin yeni başkanı Oral
Bankalararası Kart Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Akbank Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürü İlker Oral getirildi. Oral, Akbank bünyesindeki başarılı çalışmalarıyla tanınıyordu. Hazine Müsteşarlığı'ndan bir süre önce kuruluş izni alan Kibar Finans A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne, Cankurtaran Holding bünyesindeki Cankart Tüketici Finansmanı Genel Müdürü Uğur Parmaksız atandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır