kapat

03.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Briegel 'yerli' dedi
Alman teknik adam Oktay'ın gidişinden sonra yönetim kurulundan golcü talep edeceğini belirterek, "Yabancı almak için Sellami'yi göndermek istemiyorum" diye konuştu

Beşiktaş'ta Oktay'ın Jet-Pa'ya verilmesinin ardından yeni bir golcü için girişimler başlatıldı. Teknik direktör Hans Peter Briegel ise yabancı golcü istemediğini, "Sellami'den çok memnunuz. Yabancı santrfor alabilmemiz için bu oyuncunun gitmesi gerek. Bunu da kesinlikle istemiyorum" diyerek açıkladı.

Dün sabah yapılan idmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hans Peter Briegel, "Golcü oyuncu transferi için yönetim kurulu ile görüşme yapacağım" şeklinde konuştu.

Yeni oyuncunun yerli mi yabancı mı olacağı sorusuna, Sellami'yi göndermek istemediklerini yanıtını veren Alman teknik adam, yerli golcü isteğini belirtmiş oldu.

Hakan Şükür esprisi
Türk golcü ismi vermekten ısrarla kaçınan Briegel, "Türkiye'de çok iyi forvet oyuncuları var. Ama şu aşamada isim veremem. Karakter ve yapı olarak da takımımıza uygun bir oyuncu arıyoruz" ifadesini kullandı. Bir basın mensubunun, "Bu oyuncu Hakan Şükür olabilir mi" sorusuna uzun süre gülen Beşiktaş Teknik Direktörü Hans Peter Briegel, "Hakan Şükür iyi golcü" yanıtını verdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır