kapat

03.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Denizli bombaladı
F.Bahçe ve Beşiktaş'tan aldığı teklifleri doğrulayan Denizli, Hami'nin tepkisinin hoşuna gittiğini söyledi. Denizli, finalleri Almanya maçından önce garantileyeceklerini vurguladı

Belfast'ta Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile sohbetteyiz. Kulüplerden gelen tekliflerle başladık.

"Büyük kulüplerden gelen teklifler keyif veriyor. Ama kimse kusura bakmasın, hangi takımda çalışacağıma ben karar vereyim. Milli Takım benim için aslında çok cazip değil. Çünkü çok aktif bir yer değil. Kulüp takımları benim kafa yapıma daha yakın. Yarın, bir gün çok alakasız bir takımda, Altay da olur, Urfa da, kafam yatıyorsa çalışırım. F.Bahçe'de yönetimde 13-3'lük oylamadan sonra benle konuşuldu. Hiçbir şekilde de hiçbir yere aracı sokmadım. Beşiktaş bana teklif yaptı. Milli takım ile birlikte götürmemi istediler. Ben de, 'Bu teklifi federasyona bildirin' dedim.

Hami'nin tepkisi hoşuma gidiyor
K.İrlanda kadrosuna alınmayan Hami'ye kapıları kapatmadığını da söyledi Denizli:

"Kadroya almadığım tek adam Hami değil. Norveç maçının bu maçlarla alakası yok. Hatta 'Mağlup olalım da, medya yazamadıklarını yazıp tatmin olsun. Mağlubiyeti de tadalım' dedik. Eleştirilere gelince.... Ahmet Suat hoca takımını çalıştırsın, belli bir yere getirsin. Karşıma öyle çıksın. Hami'nin ifadeleri hoşuma gidiyor. Demek ki, milli forma hırsı var. Ona kızmıyorum. Çünkü, benim muhatabım değil. Kendisini ileride yine kadroya alabilirim."

Fener'deki Abdullah alınmaz
Milli Takım için kullanılan "İstanbul Karması" deyimini hatırlatıyorum.

"Mert'i, Murat'ı depremi yakından yaşadıkları için almadım. Onları getirsem, konuşmalarda hep deprem gündeme gelecekti. 8 Fenerli var deniyor. Bunların 6'sı son 3 maçtır oynayan adamlar. Abdullah'ın F.Bahçe'deki performansına göre alınmaması gerekir. Ama ne zaman çağırsam Milli Takım'da bir başka oynuyor. Bu çocuğu niye almayayım?

Benim takımımda keyif vardır
Kulübünde 10 maç üst üste 5 yıldız da alsa, futbolcu takımıma uymuyorsa almam. Bana % 0 oynayan adam lazım. Performanslarını yanyana getirip 80'e çıkarırsam takım olurum. Takımımda idman, yemek keyifli geçer. Çıkın yukarı, bakın! 5-6'sı sohbet ediyordur. Bunu yakaladığım kadroyu nasıl bozarım? Futbolcular menajere telefon ediyor, 'Kampı 1-2 gün önce yapsak mı?' diye..."

İşi Almanya'ya bırakmayacağız
Gruptaki şansımız ve kamp programı için de söyleyecekleri vardı Mustafa Hoca'nın: "Almanya maçına kalmadan çıkarız. Önemli olan burada K.İrlanda'yı yenmek, daha sonra da Moldova'da kazanmak. Bu Moldova'yı sonuncu yapar. Böylece bizim diğer takımlardan alacağımız puan öne geçer. Kampı başlatmak için G.Saray'ın maçını bekledim. Futbolcular da ailelerinden fazla uzak kalmak istemiyor. Buradan Türkiye'ye dönmemizin sebebi ise Moldova'nın idman ve otel şartları ."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır