kapat

03.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ege'de dostluk galip 0-2
G.Saray ile PAOK'un Selanik'te depremzedeler için oynadıkları karşılaşma bir dostluk şölenine dönüştü.. Sarı-kırmızılı takımı yeni transfer Marcio ve Suat galibiyete taşıdı

GOLLER: Suat (27), Marcio (32)

PAOK: Covic 5 - Tetradze 4, Zafiriou 4, Nagbe 4.5- Chasiotis 4.5, Machairidis 5, Marangos 5.5, Georgeadis 5, Frusos 4.5 (Dk.61 Karadimis 5)- Sabry 5.5 (70 Toursunidis 5), Valencia 6

GALATASARAY: Taffarel 6 (Dk.88 Kerem ?) - Alper 5, Capone 6, Ahmet 4, Ergün 5.5 - Hasan 6 (Dk.86 Sedat ?), Quadros 6.5, Suat 7.5, Ceyhun 6.5 (70 Faruk 4) - Saffet 6 (60 Mehmet 4), Marcio 5.5 (85 Gürol ?)

HAKEMLER: Midiuris, Kostidis, Bikas

G.Saray ile PAOK'un depremzedeler yararına Selanik'te oynadığı maç görkemli bir dostluk gösterisine dönüştü. Selanik valisi, belediye başkanı ve bazı ordu mensuplarının da izlediği karşılaşmada G.Saray'ın yeni transferleri Marcio ve Quadros'un dışında geçen yıl doping cezası alan Hasan Şaş da 5.5 ay sonra yeniden sahaya çıktı. G.Saray 13 asının yokluğunda başarılı bir futbol sergilerken, kiralık listesindeki Bülent'e hiç şans verilmedi. Rakibin ofsayt taktiğini erken çözen G.Saray Suat'la 27'de öne geçti. 32'de Hasan'ın ortasında Marcio güzel bir kafa vuruşuyla skoru belirledi: 2-0.

Marcio ve Quadros beğenildi
Marcio ağır göründü ama goldeki kafa vuruşu bitirici noktalarda verimli olacağının göstergesiydi. Sadece Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Quadros, orta alanda çalışkanlığı ve oyunu iyi okumasıyla iyi kumaş olduğunu gösterdi.

Hasan Şaş ise fizik olarak hazır göründü ama uygun pozisyonlardaki kötü ortalarıyla saç-baş yoldurttu. Bu arada maç sonunda Yunanlı fanatiklerin yaptığı tahrik sonuç vermedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır