kapat

03.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dersimiz liderlik
Kemer Kolej, Uzman kadrosu ve çağdaş eğitim anlayışıyla 2000'li yılların liderlerini yetiştirmeye hazır

Uzman kadro
TÜRKİYE'NİN geleceğini yaratacak çocukları 2000'li yıllara en iyi şekilde taşımak amacıyla yola çıkan Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı'na bağlı Kemer Kolej, heyecanla ilk ders zilini bekliyor. Okul Müdürü Cem Çağın, her biri konusunda uzman güçlü bir eğitimci kadrosuna sahip Kemer Kolej'in hedefini, 'modern dünyanın ihtiyaç duyduğu yaratıcı, aktif, lider gençler yetiştirmek' olarak özetliyor.

Üniversite yakında
KEMER Kolej'in, 'bilgiyi öğrenciye aktarmaktan çok, onun bilgiye ulaşmasını sağlayan alt yapıyı sunacağını' belirten Çağın, "Bu çağdaş ve iddialı programı uzman kadromuz ve her öğrenciye bir bilgisayar verecek kadar iddialı teknik donanımızla uygulayacağız" diyor. Çağın, bu çağdaş eğitimin başlangıç olduğunu da kaydederek, sözlerini, "Yakın gelecekte lise ve üniversiteyle entegre bir eğitim merkezi hedefliyoruz"diye bitiriyor.

RENGARENK, ÇAĞDAŞ SINIFLAR
KEMER Kolej, sınıflarıyla da çağdaş. Rengarenk sandalyeleri, lavabolu dolapları, yüksek tavanlarıyla tüm sınıflar ferah ve çekici. Her derse uygun "laboratuvar sınıflar" da, derslere ilgiyi arttırıcak şekilde düşünülmüş. Kemer Kolej için kayıtlar; Baltalimanı, Dil Kuşa Sokak, No 8'deki Zeynep Mutlu Vakfı bürosunda sürüyor. İrtibat numaraları: Tel: (0212) 229 93 25, Fax: (0212) 229 93 28


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır