kapat

29.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fener'den vasat prova
Sarı-lacivertli ekip, Ç.Dardanel ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanırken goller Alpay, Sergen ve Oulare'den geldi

F.Bahçe, Dereağzı Tesisleri'nde Ç.Dardanel ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazanırken iyi görünmedi. Sarı-lacivertli ekibin golleri Alpay, Sergen ve Oulare'den geldi. Gineli Oulare, bir şutu da direkten dönmesine rağmen son vuruşlarda etkisiz gözüktü. Kaburgalarına darbe alan Johnson'ın önemli birşeyi olmadığı öğrenildi.

MTK Siofok'u yendi
Öte yandan sarı-lacivertli ekibin UEFA Kupası'ndaki Macar rakibi MTK, lig maçında deplasmanda Siofok'u, Agrassi ve Ila'nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

Murat Yakın USANDIRDI
F.Bahçe'de Murat Yakın sıkıntısı dinmiyor. Geçen hafta deprem bahanesiyle 4 gün izin alan ve oradan da milli takıma katılacağını söyleyen Murat Yakın'ın milli takıma çağrılmadığı ortaya çıktı. Yakın, geçtiğimiz günlerde Marsilya'dan aldığı teklifi bahane ederek Başkan Aziz Yıldırım'dan zam kopartmıştı. Deneyimli yıldıza yapılan zammın geri alınmasının dışında ağır para cezasının da gündeme geleceği bildirildi. YUSUF KOBAL

Dimas dışlandı
Oulare'nin transferi nedeniyle gönderilmesi planlanan Dimas, ne teknik heyet ne de yönetimden gelişmeleri öğrenememenin sıkıntısını yaşarken West Ham ile temaslarını arttırdı. F.Bahçe, Abdullah'ın kart cezası sebebiyle Dimas'ın ismini UEFA'ya bildirdi, ama İdari Menajer Cemil Turan Abdullah'ın yerine Tayfun'un solda oynayabileceğini bildirdi. Bu durumda sağda da Preko görev yapacak. F.Bahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın açık tribününün yıkımına başlandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır