kapat

29.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ekmek böreği
Malzemesi
* 2 bayat ekmek
* 4 adet yumurta
* 2 su bardağı süt
* Yarım paket margarin veya sıvı yağ
* 100 gram beyaz peynir
* 100 gram sosis veya sucuk
* Nane, kırmızıbiber

HAZIRLANISI
Ekmekleri ince dilimleyip, sonra dilimleri küçük kareler halinde keselim. Fırın tepsisini yağlayalım. Ekmekleri tepsiye yayalım. Yumurtaları çırpalım. Sütü ekleyelim. Erittiğimiz margarini ilave edip, tekrar çırpalım. Ekmeklerin üzerine peyniri rendeleyelim. Küçük küçük doğranmış sosis veya sucukları serpiştirelim. Hazırladığımız sütlü bulamacı tepsideki ekmeklerin üzerine gezdirelim. Tepsiyi yarım saat buzdolabında bekletelim. Daha sonra önceden ısıtılmış orta ısılı fırında ekmeklerin üzeri kızarıncaya dek pişirelim.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır