kapat

25.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Moda ve güzellik artık yanı başınızda
Kadınlar hangi yaşta olurlarsa olsunlar bakımlı olmak isterler. Modayı yakından takip etmek, iyi giyinmek ve güzel görünmek hemen hemen her kadın için önemlidir. Tabii bunları yapabilmeleri için kendilerine vakit ayırmaları gerekir. İşte size tanıtacağımız fashionnet sitesi giyim, kozmetik ve güzellik ürünlerini yakından takip etmek isteyenler için kurulmuş. Artık oturduğunuz yerden modayı takip edebilecek ve bakımınızı ihmal etmeyeceksiniz.

http://www.fashion.net

* Hayvanlar alemi için burayı tıklayın
Evcil hayvanlar her zaman hayatımızın bir parçasıdır. Özellikle yalnız yaşanlar için bir arkadaştır onlar. Bu dost canlısı hayvanların bakımları da bir o kadar zordur. Çünük onlar da bizim kadar ilgi, sevgi ve iyi bakım isterler. AcmePet sitesi de bu amaçla kurulmuş bir site. Burada her türlü ev hayvanı hakkında bakım bilgileri bulunuyor. Ayrıca bu siteden Acmepet Kulübüne üye de olabilirsiniz.

http://www.acmepet.com

* Hem alışveriş yapın hem de dinlenin
Hergün işte yoruluyorsunuz, kendinize ayıracak vaktiniz bile yok. Bir de üstüne üstlük eşiniz alışverişe çıkalım diye başınızın etini yiyor. E ne yapacaksınız emir büyük yerden. Mutlaka eşinizin gönlünü hoş tutmalısınız. İşte size güzel bir fırsat. Sanalçarşi sitesi, hem eşinizin gönlünü hoş tutmanızı hem de evinizde huzur dolu dakikalar geçirmenizi sağlıyor. 8 ayrı sanal alışveriş mağazası bulunduran bu çarşıda, mağazalara göre ayrılmış çok çeşitli ürün bulbiliyorsunuz.

http://www.sanalçarşi.com


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır