kapat

25.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Burcunuzdaki Ay'ın Güneş'le oluşturduğu sert açı evinizde huzursuz bir gün geçirebileceğinize işaret ediyor. Büyüklerinizle anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Onlara karşı anlayışlı olmaya ve fevri davranmamaya çalışın.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün kaynaklarınızı değerlendirme konusunda çelişkili kararlar alabilirsiniz. Spekülatif değerlendirmelerden zarar etmeniz mümkün. İşbirlikleri size aradığınız rahatlamayı sağlayabilir. Düşünmeden hareket etmeyin.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Tedirgin ve huzursuz davranışlarınızla yakın çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Huzursuzluklarınızın çoğu psikolojiik olabileceğinden kendinize aşırı yüklenmemelisiniz. Deşarj olacak ve rahatlamanızı sağlayacak uğraşlar bulun.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Aslan burcundaki Venüs'ten güzel etkiler alıyorsunuz. Uzak ülkelerle olan bağlantılarınızdan olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gün. Maddi ve manevi kazanç görünüyor. Ailenizle ve eşinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Balık burcunda bulunan Ay, aşk konusunda duygusal bir tutum içinde bulunabileceğinizi açıklıyor. Karşınıza sizi çok etkileyecek kimseler çıkabilir ama siz onları geri çevirebilirsiniz. Yeni birlikteliklere kendiniz kapamayın.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sağlığınız konusunda hassasiyetler yapabileceğiniz bir gün. Kendinizi günlük işlerinizi yürütme konusunda isteksiz hissedebilir, haberleşmeda aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Olumsuzluklar moralinizi bozmasın.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Karşıt burcunuzda yer alan Ay'ın Güneş'le yaptığı sert açı, ortak işleriniz yüzünden problemler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Bu durum özellikle yeni anlaşmalara imza atmanıza yarayabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Aile içinde büyüklerinizle sorunlar yaşamanız mümkün. Bu sorunların arkadaşlarınızdan kaynaklandığını düşünebilirsiniz. Duygularınız coşkulu ve heyecanlı bir biçimde ifade ediyor ve her şeyi yoğun yaşıyorsunuz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yüksek öğrenim gören Yay'ların yabancı ülkelerle olumlu iletişimler kurabilecekleri bir gün. Yabancı ülkelerde tahsilinize devam edebilirsiniz. Kendinizi dini ve felsefi konulara yakın hissedebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Değişken mizacınızla çevrenizi şaşırtabileceğiniz bir gün. Konuşkan ve çalışkansınız ama içten içe huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Huzursuzluğunuzu yenmenin yollarını alıştırın. İş yaşantınızda kararsızlığınız sizi zor zoruma sokabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün grup çalışmaları ve organize işleriniz konusunda istekli olabilir fakat bu gibi işlerden kazanç sağlayamayabilirsiniz. Rutin işlerinizin düzenli yürütülmesi konusunda başarılısınız. Düzenin sizi yıpratmasına müsade etmeyin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Duygularınızı ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün. Yakın çevrenizle iletişim kurmakta güçlük çekebilir, onlarla anlaşılamadığınızı düşünebilirsiniz. Aşkta ve sosyal yaşamda hoş gelişmeler var.