kapat

25.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fenerbahçe'nin yeniden doğuşu
Lige verilen arada Johnson, Kemalettin, Preko ve Ogün'ün iyileşmeleri, Oulare'nin gelişi sarı-lacivertlileri umutlandırdı

Fenerbahçe'de kadro kurabilme sevinci yaşanıyor. Sakat ve cezalı oyuncuların nihayet takıma girme şansını bulmaları ve Oulare'nin transferi yedek kulübesini de zenginleştirecek.

İlk 2 haftada 18 kişilik kadroya, kafasında olmayan Faruk, Erkan, Aygün, Tufan, Ömer, Ali, Güvenç, Serkan gibi isimleri dahil eden Rıdvan Dilmen rahatladı.

Sakatlar iyileşti
Liglere verilen arada sakatlıkları devam eden Johnson, Kemalettin, Preko ve Ogün'ün iyileşmeleri, Moshoeu'nun ülkesinden dönmesi, Moldovan'ın cezasının bitmesine 1 maç kalması ve Oulare'nin transferi Rıdvan Dilmen'e kadroyu kurma konusunda büyük avantaj getiriyor.

Sarı-lacivertli ekip, Altay maçına ideal kadrosuyla çıkma yolunda önemli bir adım atmış oldu. Geçen sezon sakatlanan Metin Diyadin ve Nijeryalı Uche'nin de iyileşmelerini bekleyen Dilmen, birkaç hafta içinde bu oyuncularla Fenerbahçe'nin ligin en güçlü takımı haline geleceğini düşünüyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır