kapat

25.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İLERİ... DAHA İLERİ
9.80 koşarak dünya şampiyonu olan Maurice Greene, adeta gelecek rekorların haberini vererek, "Daha iyisini koşabilirim. Beni izlemeye devam edin" dedi

Erkekler 100 metre finalinde dünyanın en hızlı adamı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Birleşik Amerikalı Maurice Greene, büyük moral depoladı. 200 metrede de yarışacak olan 25 yaşındaki sprinterin, yarış sonrasında mutluluğu gözünden okunuyordu.

9.80 ile tarihteki en iyi ikinci 100 metre derecesini yapan Greene, "Kontrollü koştum. Buna rağmen 9.80 gibi bir derece yapıyorsam daha iyisini koşabilirim demektir" dedi. Yaptığı derecede diğer sporcuların da büyük payı olduğunu ifade eden Maurice Greene, "Kanadalı Bruny Surin ile birlikte harika bir yarış çıkardık" şeklinde konuştu.

Surin'in hedefi Sydney
32 yaşındaki Surin de gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, " Yarışın ortalarından sonra tekniğimi kaybettim. Ne kadar idman yaparsanız yapın bir yerden sonra o heyecan içinde her şeyi unutuyorsunuz. Yüzde 100 mükemmel bir yarış çıkarmadım ama sonuç tatmin edici. Şimdi Sydney'i bekliyorum" yorumunu yaptı.

Büyük bir sürpriz yaparak bronz madalyayı elde eden 21 yaşındaki İngiliz Dwain Chambers ise, "En iyi derecemi yaparsam madalya geleceğini düşünüyordum. 9.97 ile bronz madalya geldi" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır