kapat

25.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Satışa destek geldi
Sportif AŞ'nin satışına, "İyi bilgilendirilmek kaydıyla" olumlu bakılıyor. Eski başkanlardan Yalman "Önyargılı davranmayalım" dedi

G.Saray yönetiminin, Sportif A.Ş'nin % 'sini 39 milyon dolar karşılığında bir Amerikalı şirkete satmasına üyeler iyi bilgilendirilmek şartıyla sıcak bakıyor.

1996'daki kongrede Faruk Süren'e kaybeden eski başkan Alp Yalman, bu konuda ön yargılı hareket edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Duyulan işler ve rakamlar güzel şeyler. Ama şirketle beraber neyi satıyorlar, Amerikalılar neye karşılık bu parayı veriyor? İyice açıklanmalı" dedi.

"G.Saray da yükselecek"
Süren'le yollarını ayıran eski Asbaşkan Özhan Canaydın gelişmelerin çok olumlu olduğunu belirterek, "Bu şirket Türkiye'yi uzun süre inceledi. Sadece G.Saray'a telifte bulundu. Bu şirket ile birlikte G.Saray da çok yükselecek. Yönetime hepimizin destek olması gerekiyor" ifadesini kullandı. Kongrenin önde gelen isimlerinden Türker Arslan ise "Genel kurul buna destek vermezse ayıp olur. Fevkalede olumlu bir gelişme" dedi.

Eski yönetici Engin Kaptanoğlu ise temkinli yaklaşarak, "Rakamlar çok güzel de, Amerikan şirketinin neye karşılık bu parayı verdiğini yönetim anlatmalı. Florya Tesisleri ayni sermaye olarak konuldu mu? Yönetimin her şeyi açık açık ortaya dökmesi gerek" ifadesini kullandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır