kapat

25.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
SEVİNDİRECEĞİZ
G.Saray Teknik Direktörü, "Hep birlikte yasımızı tutacağız. Ama eski halimize dönmek için savaşmayı da ihmal etmeyeceğiz. Bunun için öncelikle Rapid'i yine yeneceğiz" dedi

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, kamp yaptıkları Kemer'de düzenlediği basın toplantısında Rapid Wien maçını deprem felaketini bir nebze unutturmak için kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Terim, "Yüreği kan ağlayan milletimize bir nebze olsa da sevinç yaşatmak istiyoruz. Yasımızı tutmalıyız. Ama eski halimize dönmek için de savaşmalıyız" yorumunu yaptı.

İlk maçı Viyana'da kazanmanın avantaj olduğunu vurgulayan Terim, "Ancak daha turu geçmedik. Sonuç ne olursa olsun her rakip ciddiye alınmalıdır. Turu geçtikten sonra Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba-Pazar maç yapacağız. Futbolcularımı ona göre konsantre etmem lazım. Yaşanan facialara içimden ağlıyorum, fakat onlara yansıtmamaya çalışıyorum" diye konuştu.

"Rapidliler'i pamuklara saralım"
Maçın başka bir yerde oynanması için girişimler olduğunu kaydeden Terim, "Ama UEFA doğru kararı verdi. Juventus maçında bunun örneğini gördük. Aslında biz nasıl oynuyorsak, onların da oynaması lazım. Rapid'in kaptanı gelmek istemiyormuş. Onu pamuklar arasına sararak getiririm. Yeter ki oynasın" dedi. Terim, lige verilen arada gelirleri depremzedelere verilmek üzere Alman takımlarıyla maçlar oynamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Romenler de kampa katıldı
Hagi'nin annesinin ölümünün 6. ayı dolayısıyla düzenlenen törene katılan Hagi ve Popescu dün kamp için Antalya'ya geldi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır