kapat

25.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ARTIK TÜKENDİM
Siyah-beyazlı ekibin golcüsü, "Maddi ve manevi olarak bittim. Artık burada kalmam hem bana, hem de Beşiktaş'a zarar verir. Ayrılmak çok acı" dedi

Beşiktaş'lı Oktay, artık siyah-beyazlı kulüpte kalamayacağını açıkladı. Eşi Sezer ile birlikte Zürih'te tatilde bulunan Oktay, "Takımdan ayrılmam şu noktadan sonra her iki taraf için de iyi olur. Bu noktaya gelinmesinde benim de hatam olabilir ancak en büyük hata Beşiktaş yönetiminindir. Affan Keçeci'yle son konuşmamızda beni bırakmak istemediklerini, kazanmaya çalıştıklarını söyledi. Ben de teşekkür ettim ama çok geç dedim. Maddi ve manevi olarak tükendim. Artık Beşiktaş'ta futbol oynayamam" dedi.

"Telefon bekliyorum"
Oktay, Jet-Pa'ya transferi için de Fadıl Akgündüz'den telefon beklediğini söyleyerek, "Yönetimin Jet-Pa'ya vereceği cevaptan sonra Fadıl Bey beni hemen arayacağını söyledi. Buna göre bir-iki gün içerisinde Türkiye'ye döneceğim" dedi. Bu arada yöneticiler Oktay'ın durumunun Jet-Pa başkanı Fadıl Akgündüz'ün yurtdışında olması nedeniyle 1-2 gün içinde belli olacağını söylediler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır