kapat

23.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Oulare Fener'e
Baliç'in gidişinden sonra forvette sıkıntı yaşayan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın da gündemine gelen Süleyman Oulare'nin işini büyük ölçüde bitirdi. Gineli yıldız geçen sezon 28 gol kaydetti

F.Bahçe'de, Baliç'in gidişinden sonraki "Forvete takviye gerekir mi, gerekmez mi?" tartışması teknik menajer Rıdvan Dilmen'in başkan Aziz Yıldırım'dan forvet istediğini açıklamasıyla son bulmuştu. Dilmen'in bu ifadesinden sonra gözler yeni alınacak ismin kim olacağına çevrildi.

Sarı-lacivertlilerin 1 numaralı adayı Süleman Oulare... İlk olarak G.Saray'ın listesinde yer almış olan Gineli futbolcu bir ara Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, Almanya kampında Cenk Koray ile görüşmüştü. 2002'ye kadar süren sözleşmesi sayesinde kulübü Genk fiyat yükseltince transfer gerçekleşmemişti.

F.Bahçe, Oulare için iki yeni Ganalısı Johnson ve Preko'nun menajeri Ceylan Çağatay'ı devreye soktu. Çağatay, Stuttgart'ta görüştüğü Oulare'yi F.Bahçe için ikna etti. Gol yollarında etkili forvet için topun tamamen Genk Kulübü'nde olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertliler Belçikalılar'ı da ikna ettiğinde Oulare resmi imzayı atacak.

43 milli maçta 28 gol
Gine Milli Takımı'nın da en büyük gol silahı olan Oulare, geçen sezon Genk'in resmi maçlarında 28 gol kaydetti. 43 milli maçta attığı gol sayısı da 28...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır