kapat

23.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kartal'a üçüncü Alman
Beşiktaş, Alman sol kanat oyuncusuyla anlaşma sağladı. Sözleşmenin bugün imzalanması bekleniyor. Bu durumda dün Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınacağı açıklanan Ohen'in durumu bilmeceye döndü

Bugün UEFA'ya kadro bildirecek olan Beşiktaş'tan son dakika atağı. Siyah-beyazlı yöneticilerin, ismi sır gibi saklanan bir Alman sol kanat oyuncusuyla anlaştıkları ve bugün sözleşme imzalayacakları bildirildi. Bu durumda dün A takımla birlikte idmana çıkan ve Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınacağı açıklanan Nijeryalı Ohen'in durumu da bilmeceye dönüştü.

Ahmet defteri kapanmadı
Beşiktaş yöneticisi Affan Keçeci, Kocaelisporlu Ahmet Dursun'dan vazgeçmediklerini açıkladı. Keçeci, "Biz bu konuda görüşmek için başkan Sefa Sirmen'in yurt dışından gelmesini bekledik. Pazarlıklar sürüyor" dedi.

Yeni yabancılar ilk 11'de yoktu
Beşiktaş'ta yeni yabancılar Schaefer, Shorunmu ve Hengen yedek soyundu. Schaefer 40. dakikada Emre'nin yerine girdi. Daha önce kadrodışı bırakılan Sellami de ilk 11'de oynadı.

Antrenmanda tartışma
Beşiktaş'ın dün sabahki idmanında tek pas çalışması sırasında Yasin'le girdiği mücadelede hafif sakatlık geçiren Hengen daha sonra arkadaşına sert girince ortam gerginleşti. Takım arkadaşlarının araya girmesi iki oyuncu arasındaki tartışmanın büyümesini engelledi. Ayrıca Serdar ve Rahim de kısa bir süre tartıştı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır