kapat

23.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
En zorlusu Dinamokiev
Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda kura bugün 13.00'te çekiliyor. Cimbom'un muhtemel rakipleri arasında geçen sezonun yarı finalisti D.Kiev, CSKA Moskova ve Genk var

G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turundaki rakibi bugün İsviçre'de saat 13.00'te çekilecek kurada belli oluyor. Maçlar 11 ve 25 Ağustos'ta oynanacak. Cimbom'un seribaşı olarak girdiği kurada, karşı torbada Çek ikincisi FK Teplice ve 7 ikinci tur eşleşmesi bulunacak. 28 Temmuz ve 4 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlar sonunda turu geçecek takımlar aralarında G.Saray'ın da bulunduğu seribaşlarıyla karşılaşacak. Sarı-kırmızılıların karşı torbasındaki eşleşmeler şöyle: Dinamo Kiev (Ukr)-Zalgiris (Lit), Rapid (Avu)-Valetta (Mal), Widzew (Pol)-Liteks (Bul), Rapid Bükreş (Rom)-MTK (Mac), Genk (Bel)-Maribor (Slo).

Beşiktaş'a Parma çıkabilir
İkinci eleme turunda oynayacak Beşiktaş'ın Hapoel Hayfa'yı geçmesi halinde eşleşeceği takım da bugün belirlenecek. Siyah-beyazlıların üçüncü turda rakibi aşağıdaki 8 seribaşından biri olacak: Parma (İta), Spartak Moskova (Rus), PSV (Hol), Valencia (İsp), AEK (Yun), Hertha (Alm), Boavista (Por), Sturm Graz (Avu).


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır