kapat

23.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Doyumsuz gece


Böyle doyumsuz bir maç olmaz. Her türlü pozisyon deneniyor. Bu çocuklar, futbol sapığı. Top bir o kalede, bir bu kalede. Hop oturup, hop kalkmaktan yorum yapamıyoruz.

Galatasaray sahaya iyi yayılıyor. Sistemi daha bir oturmuş. Ama Beşiktaş'ta da inanılmaz bir hırs ve istek var. Özellikle yeni gurbetçileri Ersen Martin ve Atilla oynadıkları futbolla kesin dönüş yaptılar. Atilla, girdiği pozisyonlardan birini gol yapsa, gecenin yıldızı olacak.

Beşiktaş'ın ilk 11'ini gördüğümüzde, Briegel, "Ne kadar adil bir hoca" dedik. F.Bahçe maçından ilk 11'de sadece üç futbolcu var. Herkese şans... Meğer herkes oynamaya hazırmış.

G.Saray'da farklı birşey yok. Geçen yılki futbollarını biraz geliştirmeye çalışıyorlar, başaracaklar.

Tatlı sert bir maç. Sadece futbol zekası ve bitirici hareketler eksik. Ama sezon başı, futbolcular forma kapma derdinde. Forma sahipleri belli olunca, iki takımın da futbolu ve estetiği daha da güzelleşecek. Beşiktaş'ta Ertuğrul, G.Saray'da da Hakan Şükür biraz durgun. Sezonun başlamasını bekliyorlar herhalde. Tugay dersini almış, geçen sezondan çok daha fazla koşuyor. Her iki takımın defansı iyi gözüküyor ama kalelerinde bu kadar gol pozisyonu olması şaşırtıcı. Üstelik forvetler Hakan Şükür ve Ertuğrul bu kadar formsuzken.

Hakan Ünsal'ın sol ayağından beklerdik de, sağından böyle bir vuruş beklemezdik. Muhteşem bir futbol gecesine böyle muhteşem bir gol yakışır. Böyle bir gole mağlup olmak Beşiktaş'ı bozmaz.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır