kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yabancı işi ne oldu?
G.Saray Basın Sözcüsü Ali Dürüst'ün basın toplantısı sırasında teknik direktör Terim'in bu şekilde seslenmesi kahkahalara yol açarken kafalarda bazı soru işaretleri uyandırdı

G.Saray'da yabancı bilmecesi sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in Basın Sözcüsü Ali Dürüst'ün düzenlediği basın toplantısına, "Yabancı transferimiz ne oldu Ali Bey?" diye laf atması kahkahalarla karşılandı. Ama Terim'in bu şakası "Her şakanın altında bir gerçek payı vardır" diye de yorumlanırken kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Ali Dürüst, basın toplantısında transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Dürüst, "Alacağımız iki oyuncu, hemen takımda forma giyecek kapasitede olmalı.. Ve gelecekte satmak istendiğinde kulübe para kazandırabilmeli... Teknik direktörümüz Fatih Terim, belirlediği Brezilyalı ve Çek oyuncular arasından seçimini yapınca biz de transfer için harekete geçeceğiz" diye konuştu. Transferde cuma günkü Şampiyonlar Ligi kura çekiminde çıkacak takımın önemli rol oynayacağı öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır