kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Modern kadının laneti Anksiyete
Anksiyete, modern çağın, modern belâlarından... En büyük tehlike, anksiyetenin bir hastalık olduğunun bilincine varmayıp, hastalığı "ayakta geçirmeye" çalışmakta yatıyor.
1999 gelinlik modelleri
Gelinlik deyince akla ilk gelen isimlerden biri; Akay Maison de Couture... Türkiye'nin en büyük gelinlik ve abiye showroom'una sahip olan Akay'ın 99 modellerinde sadelik ön planda.
Geç kalmayın genç kalın!
Eğer cildimizi sever ve ona gözümüz gibi bakarsak, hayat boyu 20'li yaşlardaki diriliği ve güzelliği muhafaza etmemiz hiç de zor değil. Peki siz en son ne zaman cildiniz için bir şey yaptınız?
Önüm, arkam, sağım solum, rakam!
Her işte geçerli olan bir kural vardır: "Başarılı olmanın sırrı, işini sevmekte yatar..." Bankacılık sektöründe çalışan kadınlar, bu kurala kesinlikle çok sadıklar. Bu nedenle de, yaptıkları iş!ne kadar stresli ve yorucu olsa da, çalışmaktan büyük keyif alıyorlar.
Anladım "müzik" gibisi yok
Müzik, onun için hapşırmak gibi bir şey, bir kez geldi mi, tutmak mümkün değil! Üç yıldan sonra "artık kısa cümleler kurarak" müzik piyasasına dönüş yapan Şebnem Ferah ile en sevdiği mekân olan Karma Müzik Stüdyosu'nda, bu kez uzun cümleler kurarak görüştük.
ELİF ERGU
Neremi Neremi Ankara'yı...

Geçtiğimiz hafta Banu Alkan Ankara'daydı. Doğrusu Ankara basını olarak, biz yıldızlara çok alışık değiliz. Yıldızlar arada sırada Ankara'ya gelirler. Ya ödül alıyorlardır, ya bir festival vardır. Bir de sahne çalışmaları olanlar uğrarlar.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır