kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Parasız değiliz
G.Saray Asbaşkanı Mehmet Cansun, mali sorunları aştıklarını söyledi. Cansun, "Geçen ay kasamıza 17 milyon dolar girdi. Ödemelerin aksamayacağını garanti ediyorum" dedi

G.Saray Asbaşkanı Mehmet Cansun, mali sıkıntıyı aştıklarını söyledi. Geçen ay kasaya 17 milyon dolar girdiğini belirten Cansun, "Futbolculara yapacağımız ödemeler bu sezon kesinlikle aksamayacak. Bunu şahsen garanti ediyorum" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Fatih Terim ile uzun yıllar çalışmak istediklerini söyleyen Cansun, Alex Ferguson'un Manchester United'ta 19 yıl teknik direktörlük yaptığını ifade ederek, "Biz de aynı modeli G.Saray'da uygulamak istiyoruz" dedi.

Dördüncü kez şampiyon olup bir rekor kırmak istediklerini de kaydeden Cansun, "G.Saray olarak bunun bilinci ile sahada yüreğimizle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Taffarel TSYD'de oynamıyor
Dün sabah oynanan çift kalede Bülent, Ufuk, Osman, Hasan Şaş ve sakat olan Taffarel ile Alper yer almadılar. Taffarel'in dizindeki zorlama nedeniyle ağrılarının sürdüğü veTSYD Kupası'nda riske edilmeyeceği açıklandı. Transfer döneminde kulüple sorun yaşayan ve bonservis bedelinin 5'te 1'ine imza atan Bülent'in, teknik direktör Fatih Terim'in yanına giderek, "Hoş geldiniz" demesi ve öpüşmeleri dikkat çekti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır