kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Fikstür önemli değil'
Trabzon Teknik Direktörü Özyazıcı, "Her takımla ikişer maç yapacağız. Bir hafta önce ya da sonra olmuş, mühim değil. Maç ayrımı yapmıyorum" diye konuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, fikstürün önemli olmadığını söyledi. Özyazıcı, "Her takım, her takımla ikişer maç yapacak. Bir hafta önce, ya da bir hafta sonra olmuş; hiç mühim değil. Bizim lige hazır olup maratona iyi başlamamız önemli. Teknik adamlık yaşamımda hiçbir takımdan korkmadım. Ve her zaman haddini bilen bir teknik adam olarak takımımı sahaya çıkardım. Maç ayrımı yapmıyorum" diye konuştu.

Fatih'le bambaşka
Perugia maçında Fatih'in oynaması halinde skorun farklı olacağını iddia eden Özyazıcı, "Ama sakatlığı yüzünden olmadı. Fatih, bizim için çok önemli" dedi. İzmir'de Doktor Bülent Zeren'in kontrolundan geçen Fatih ameliyat edilirse 45 gün sahalardan uzak kalacak.

Perugia'ya bileniyor
Intertoto Kupası'nda cumartesi İtalya'da Perugia ile karşılaşacak olan Trabzon, günde çift idmanla rövanşa bileniyor. İlk maçtaki 2-1'lik yenilgiye karşın havlu atmayan bordo-mavililer çok hırslı çalışıyor. Dünkü antrenmana Fatih ve hasta olan Okan katılmadı. Hami ve Tamer kondüsyon salonunda çalıştı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır