kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dilmen: Direklere takıldık
F.Bahçe Teknik Menajeri, takımının Beşiktaş karşısında oynadığı futbola övgüler yağdırdı. Briegel ise "Gençler çok iyi mücadele etti. Takımdan memnunum" dedi

F.Bahçe Teknik Menajeri Rıdvan Dilmen, Beşiktaş karşısında maçın başından itibaren üstün bir futbol sergilediklerini söyledi. Sürekli gol aradıklarını ifade eden Dilmen, "Yakaladığımız çok sayıda pozisyondan yararlanamadık. İki önemli atağımız da direkten döndü. En azından bunlardan biri gol olsaydı, farklı galibiyete bile ulaşabilirdik" dedi.

Golün gelmemesinin takımı olumsuz etkilediğini ancak ikinci yarıda yeniden toparlandıklarını ifade eden Dilmen, "Buna karşın yine golü bulamadık. Bir topumuz daha direkten döndü. Bu arada çok başarılı bir maç çıkaran Beşiktaş kalecisi Shorunmu'yu da kutlamak isterim" diye konuştu.

Briegel: Kalli etkiledi
Beşiktaş Antrenörü Briegel ise F.Bahçe'nin güçlü ve teknik bir takım olduğunu belirterek, "Sakatlıklar yüzünden sahaya çok genç bir takımla çıktı. Genç oyuncularımız iyi mücadele ettiler. Oyunun genelinden memnunum. Yabancı oyuncularımız da sahada çok iyilerdi. Ellerinden geleni yaptılar" ifadesini kullandı. Briegel Kalli'nin hastanede dinlendiğini de söyleyerek, "4-5 Ağustos'da burada olacak. Göreve devam edeceğini umuyorum. O Beşiktaş için çok gerekli" yorumunda bulundu.

İlhan ilk kez A takımda
Beşiktaş'ta altyapıdan yetişen ve Almanya'daki hazırlık kampında gösterdiği performansla göz dolduran İlhan, ilk kez A takımda oynadı. Siyah-beyazlı takımda ayrıca Nihat, Yasin ve Savaş da altyapıdan yetişmiş isimler olarak göze çarptılar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır