kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tek patron Briegel
Siyah-beyazlı yönetim, takımın tüm sorumluluğunu Briegel'e verdi. Alman hoca birinci adam olmayı kabul etti. Ancak Feldkamp'ın önerdiği Toppmöller defteri de kapatılmadı

Teknik direktör Feldkamp'ın sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasının gündeme geldiği Beşiktaş'ta, yönetim yola Briegel'le devam etme kararı aldı. Genel Sekreter Tankut Dinç, "Hocamız gelene dek, takımın tek patronu Briegel'dir" dedi. Kalli'nin geçirdiği rahatsızlığa üzüldüklerini belirten Dinç, "Sağlık sorunu geçirdiği için yapacak bir şeyimiz yok. Ama Feldkamp'tan umudumuzu kesmedik. Onu tekrar takımın başında görmek isteriz. Doktorlar uçağa binmesini yasaklamışlar. Biz de o gelene kadar tüm sorumluluğu Briegel'e verdik" dedi.

Ancak siyah-beyazlı yönetimin Kalli'nin önerdiği, Briegel'in altında çalışmayı kabul ettiği Toppmöller alternatifini rafta tuttuğu, takımın kötü gitmesi halinde Alman teknik direktörün getirilmesinin düşünüldüğü öğrenildi.

Tsymbalar Durbin'e bağlı
Tankut Dinç, daha önce prensipte anlaştıkları yabancı oyunculardan Avusturyalı Winklhoffer'dan Avrupa Kupaları'nda 4 maç ceza alması ve yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçtiklerini söyledi. Kasığındaki problem nedeniyle ameliyat geçiren Rus Tsymbalar'ın durumunun ise Almanya'da Prof.Dr.Faruk Durbin'in kontrolundan geçtikten sonra belli olacağını söyledi.

Stoper arayışlarının da sürdüğünü ifade eden Dinç, "Hapoel Hayfa maçına çok az bir süre kaldı. Bu zaman içinde bir yabancı stoper almaya çalışacağız. Birden fazla alternatifimiz var" ifadesini kullandı.

Tankut Dinç, Del Solar'ın Peru'da bir takıma kiralandığını, Sellami'yi Bursa'ya verebileceklerini Ohen ve Amokachi'nin ise henüz talipleri olmadığını sözlerine ekledi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır