kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Danışman...


Kalli gitmiş, biri gelmiş. Adı Briegel'miş. Kalli de danışman. Dünyada danışmanı olan başka bir teknik adam yok herhalde.

Bravo Beşiktaş yönetimine. Yine bir ilke imza attılar. Gariptir; kalması gerekenler gidiyor. Yollamak istediklerimiz kalıyor.

Beşiktaş defansı geçen sezondan daha dengeli. Transferleri Schaefer ve Hengen bariz hata yapmıyor. Kaleci Shorunmu soğukkanlı ve kalesine hakim. Yeni transfer İlhan, oyuna iyi başladı ama çabuk düştü. Yine de iyi futbolcu olacağının sinyallerini verdi.

İkinci devrenin başında F.Bahçe 3 oyuncu değiştirdi. Futbolu da değişti. Oyuna giren Moshoeu, forvetine yardım eden Sergen'e destekçi. Üstün tekniğiyle çok iyi bir pozisyon yaratıcısı. Tayfun, Fenerbahçe sağ kanadının dinamik ismi olacak. Sergen bildiğimiz gibi. Çok fazla. Ama F.Bahçe'nin bence bu sezonki en iyi transferi Johnson. İnanılmaz güçlü. Ve çok koşuyor. Ön libero oynadığı zaman takımına daha faydalı oluyor. Çünkü o zaman hem gücünü kullanıyor hem de nefesini.

F.Bahçe'nin iyi bir golcüye daha çok ihtiyacı var. Beşiktaş'ta genç Nihat ve iyileşince Oktay, Ertuğrul'la beraber forvet sıkıntısını giderebilir. Ama F.Bahçe'de Moldovan formsuz olduğunda sorunlar yaşanır. Alternatif şart.

Schaefer Alpay'ın yerini alır
Beşiktaş taraftarı, Alpay'a kızıyor. "Doğuştan Fenerli'yim" demiş. Ciddiye almaya gerek yok. Bu çocuk iki sene sonra G.Saray'a geçer, "Ben daha babamdayken Galatasaraylı idim" der. Yerini alan Schaefer, onun yokluğunu giderir. Zaten yeri doldurulamayacak futbolcu yok. Her takım her yıldızını satabilir. Borç batağından başka türlü kurtulamazlar.

Fener'in şanssız olduğu gecede güzel futbol ve gol seyredemedik.

Kötü başladık, iyi gider inşallah!

Spor Yazarları sayfasına geri gitmek için tıklayınız.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır