kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Mutsuzluk korkutuyor
Demet Şener, son dönemlerde aşklarıyla öyle çok gündeme geldi ki, yaşadığı yanlışın farkına varıp yeni kararlar aldı. Son aşkı Beyaz'dan da ayrılan Şener, uzun bir süre ruhunu dinlendirecek.

Esin ÖVET

1995 yılında Türkiye güzeli seçildiğinde yepyeni bir yaşamın önünde açıldığını hissetmiş Demet Şener... Artık yaşıtları gibi olamayacağını da. Ve sorumlulukları yüklenip kendini bir başka dünyanın içinde bulmuş. "O zaman çocuktum. Şimdi büyüyor ve olgunlaşıyorum" diyor. Büyürken hayatı da 'büyümüş' Demet'in... Ve çoğu şeyle başa çıkamamış, yıpranmış.

"Yıprandım. Çok kısa döneme çok fazla şeyler sığdırıyoruz. Çok başka şeyler yaşıyoruz. Çok başka ortamlarda bulunuyoruz. Tabii ki bu da insanı yıpratıyor. Bazen yanlış anlaşılıyorum. Bu da beni yıpratıyor. Bu camiada bulunan insanın hayatı böyle. Herkese hesap vermek zorundayım. Herkese her şeyin nedenini açıklamak zorundayım."

Son birkaç ay içinde kendini sürekli yeni ilişkiler içinde bulması aslında bir kaçış... Bir unutma arzusu... Kimi mi? En büyük aşkı olduğunu söylediği Alican Ulusoy'u.

"Hala onu unutmadım. Seviyorum, beğeniyorum. Çok iyi arkadaşız. Çok başkaydı, çok farklıydı. Benim gerçekten sevdiğim ve aşık olduğum adamdı. Yalnızca ona aşık oldum. Yalnızca onunla heyecanlandım. Karakterini çok sevdim. Ama artık onu düşününce gözlerim dolmuyor, içim bir garip olmuyor. Buna kendimi alıştırdım. Hala ona karşı bir şeyim var. Bu hiçbir zaman geçmez. İnsan bir kere sever, bir kere aşık olur. Alican'dan sonraki ilişkilerimde yaptığım hatalar, Alican'dan ayrılmanın verdiği sıkıntıdır. Ben çok yıprandım ve düşünmeden hareket ettim. Belki onu unutmak için başkasına sarılmam gibi. Onun için hatalar yaptım ama artık yapmayacağım. Bundan sonra hayatıma uzun süre kimse girmeyecek. Aşkı engellemek mümkün değil ama ben kendime söz verdim. Uzun bir süre hayatıma hiç kimseyi sokmayacağım.

Kısacık yaşamına sığdırdıkları Demet'i yıpratmış. Yaşadıklarından ona korkular kalmış. Mutlu olamamaktan çok korkuyor.

"Allah dört dörtlük bir mutluluk vermiyor. Ben işimde başarılıyım ama aşkta başarılı ve mutlu değilim. Ben bundan korkuyorum. İleride mutsuz bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Şu anda ilişkiler yaşanır biter. Şu an acı çekerim, bunları kaldırabilecek yaştayım. Ama ileride evlendiğim zaman mutsuz bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Bunun dönüşü o kadar kolay olmayabilir. Eğer gerçekten aşıksam her şeyi bırakır giderim buralardan. Evlenirim. Mankenliği evlendikten sonra bırakmayı düşünüyorum. Ben kocam olsun, kocama yemek yapayım, çocuğuma bakayım istiyorum. Hayatta en önemli şey aile..."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır