kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Hollanda'da Koç üssü
Koç Topluluğu, tüketim ve gıda maddeleri sektöründe faaliyet göstermek üzere, Henkel ile Hollanda'da ortak şirket kurdu. Ram Henkel Netherlands unvanlı yatırım şirketi, Türk Cumhuriyetleri ile Türkiye'nin diğer doğal pazarları Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde hızlı tüketim ürünleri dağıtım ve satışı yapacak. Söz konusu ülkelerde yatırımların tek elden gerçekleşmesini sağlayacak şirket, 2.1 milyon dolar olacak. Ortaklık, yüzde 60 Koç, yüzde 40 Henkel olarak belirlendi.

'Zorunlu'da 3.2 katrilyon var
ZORUNLU Tasarruf Hesabı'nda biriken para, Mayıs ayı sonu itibariyle, kümülatif olarak 3 katrilyon 26 trilyon 787 milyar liraya ulaştı. Hazine'nin açıklamasına göre, 31 Mayıs 1999 itibariyle hesaba giren paraların 834 trilyon 942 milyar lirasını anapara, 2.2 katrilyon lirasını da nema geliri oluşturdu. Hesaba giren paradan, 721 trilyon 477 milyar lirası anapara, şahıs kesintisi ve nema olarak hak sahiplerine, 3.5 trilyon lirası da ilgili kurumlara ödendi.

Akmen'in reklam tercihi Creative Point
TÜRKİYE'NİN önde gelen ayakkabı üreticilerinden Akmen Ayakkabı, başlattığı atılımı reklam iletişimi alanında da sürdürdü ve reklam ajansı olarak Creative Point'i seçti. Türkiye'de gösterdiği başarıyı dünyaya da yaymayı hedefleyen firma, Cott ve Enrico Cotti markalarıyla dünya pazarlarına da açıldı. Akmen Ayakkabı, 2 yıl içinde 5 mağazayı daha hizmete sokmayı hedefliyor.

Sevgi borçları için anlaştı
Sevgi Özel Sağlık Hizmetleri, kredi borçları için bankalarla anlaştı. Şirketten yapılan açıklamada bugüne kadar 14 bankanın protokole imza attığı, diğer alacaklıların da yakında protokole imza koyacağınnı belirtildiği şirket açıklamasında ayrıca Dedeman Holding'e ait hastane binasından da kiraların ödenmemesi nedeniyle mahkeme kararı sonucu 30 Ağustos'a kadar ayrılacakları belirtildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır