kapat

21.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber Ýndeksi
Yazarlar
Günün Ýçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
Ýþte Ýnsan
Astroloji
Reklam
Sarý Sayfalar
Arþiv
Hazýrlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
1999 gelinlik modelleri
Gelinlik deyince akla ilk gelen isimlerden biri; Akay Maison de Couture... Türkiye'nin en büyük gelinlik ve abiye showroom'una sahip olan Akay'ýn 99 modellerinde sadelik ön planda.

Malžm, yaz aylarýnýn gelmesiyle birlikte evlenenlerin sayýsý da artýyor. Dolayýsýyla gelinlik ve damatlýk ihtiyacý da had safhada yaþanýyor. Akay Gelinlik, bu ihtiyaçlarý komple karþýlamaya yönelik firmalardan biri.

Akay'ýn 1999 modellerinde sadelik ön planda. Kuplu bedenler, kabarýk ve genellikle toplamalý etekler, iþlemeler, daha sade görünümlü ve el emeði yoðun, kordoneli kumaþlar, ipek organzalar, kristal tüller, saten organzalar, düþes satenler, abraham krepler, el dokuma þantuð ipekler, Jean Louis ve Fransýz danteller, Akay'ýn bu seneki koleksiyonunda dikkat çeken özellikler.

Yýllardýr, gelinliðin bembeyaz olmasý gerektiði konusundaki inanýþ artýk deðiþiyor. Akay yetkilileri, son zamanlarda fildiþi rengin, beyazýn önüne geçtiðini belirtiyor.

Akay Maison de Couture, 1995 yýlýndan beri 3 bin metrekare kapalý alana sahip, Türkiye'nin en büyük gelinlik ve abiye showroom'unda faaliyet gösteriyor.

Akay, trafik ve park yeri sýkýntýlarýndan uzak, çayýnýzý-kahvenizi yudumlarken, uzman moda tasarýmcýlarýnýn eþliðinde hayalinizdeki gelinliði veya abiye kýyafeti seçmek, kumaþlara dokunmak ve sadece size ait özel modeli kararlaþtýrmak için ideal bir ortam.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr