kapat

03.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Alpay Fenerli oldu
Jet-Pa dün öğlen milli futbolcunun bonservisini Beşiktaş'tan aldı. Alpay da, akşam saatlerinde uzun süredir istediği F.Bahçe ile sözleşme imzalayarak muradına erdi

Adeta bir film senaryosuna dönen Alpay'ın öyküsü, milli futbolcu için mutlu sonla bitti. Yıldız oyuncu, nihayet uzun süredir istediği F.Bahçe ile sözleşme imzaladı.

Jet-Pa Başkanı Fadıl Akgündüz, dün öğlen saatlerinde Akaretler'deki Beşiktaş Kulüp Binası'na geldi. Siyah-beyazlı yöneticiler, satış listesine koydukları Alpay'ın bonservisini 1.5 saat süren görüşmeden sonra Jet-Pa'ya verdiler.

Bir açıklama yapan Akgündüz, Alpay'ın işini bitirdiklerini kaydederek, "Artık Alpay'ın bonservisi Siirt Jet-Pa'dadır. Ödemeyi peşin yaptık ve 2.3 trilyona bonservisi aldık. Alpay'ı öğleden sonra F.Bahçe'ye vereceğiz" ifadesini kullandı.

Alpay: "Çok mutluyum"
Alpay ile Akgündüz, akşamüstü Jet-Pa'nın Çobançeşme'deki merkezinde biraraya geldiler. Alpay, burada net 900 milyara kendisini Jet-Pa'lı yapan sözleşmeyi imzaladıktan sonra, F.Bahçe'ye imza için Kadıköy'ün yolu tutuldu.

Jet-Pa, atılan imzalarla Alpay'ı bir yıllığına sarı-lacivertli ekibe kiralarken, Alpay, "Çok mutluyum. Sergen ile aramın kötü olduğu iddiaları yalan. Onunla çok iyi anlaşacağıma ve F.Bahçe'de şampiyonluk yaşayacağıma inanıyorum" açıklamasını yaptı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır