kapat

03.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün yakın çevreye ani seyahatler yapabilir, hoş rastlantılar yaşayabilirsiniz. Sıradan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız gözler üzerinize çevrili olabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Meslek yaşantınızda kadınlar tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Zekânızı yatırım konularında kullanabilir ve harcadıklarınızın karşılığını alabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Meslek yaşantınızda bir takım zorluklarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Zaman zaman kendinizi dışlanmış gibi hissedebilir, problemler yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin iletişimine dikkat edin. Maddi konulara özen göstermeniz gerekiyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Balık burcundaki Ay'ın konumu çalışmalarınızda ilham verici etkiler yaratıyor. Yaşam enerjinizin güçlü oluşu sağlığınızı da olumlu etkiliyor. Telepatik yeteneklerinizin artması ve gizli konulara ilginizin yoğunlaşması mümkün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Eşinizle aranızda beklenmedik bir çekim olması mümkün. Birlikte arkadaş ve aile toplantılarında boy gösterebilirsiniz. İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları gözardı etmeyin. Özel davetler ve arkadaş toplantılarında hoş kimselerle tanışabileceğiniz bir gün.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar sergileyebileceğiniz duygusal bir gün. Zekanız ve yaratıcılıınzla meslek yaşantınızda zirveye çıkmanız hiç de zor değil. İki işi bir arada yapabilme yeteneğiniz size önemli kazançlar sağlayabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Zamanızın büyük bir kısmını rutin işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, giderlerinizi denkleştirmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız yerde düzenleme ve temizlik gibi işlere vakit ayırmak isteyebileceğiniz bir gün. Aynı özeni ve titizliği vücudunuza da gösterin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Romantik eğilimlerinizin oldukça yüksek olabileceği bir gün. Yoğun duygularınız ve geçmişe bağlılığınız aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Anılarınızı tazeleyebileceğiniz ortamlarda bulunmak ve geçmişi düşünebileceğiniz yerlere yolculuk edin.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sezgilerinizin oldukça yoğun olabileceği ve kendinizle başbaşa kalmak isteyebileceğiniz bir gün. Evde huzura ihtiyaç duyabilir, fakat akrabalarınızı ağırlamak durumunda kalabilirsiniz. Bugün ailenizle birarada olun ve evinizde ufak tefek bir şeyler alın.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yakın çevrenizde eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz hareketli bir gün. Burcunuzun yöneticisi Satürn'ün Boğa burcundaki durumu temkinli olmanızı öğütlüyor. İşbirliği ve ortaklık konularında yenilikler yapabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Dünyaya materyalist bir gözle bakmak istemeseniz de maddi konulara ağırlık vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu durumun sizi oldukça sıkabileceği ve ortaklarınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Kendinize güvendiğinizi gösterin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İç dünyanızda nedenini bilmediğiniz bir coşku hissedebilir beklenmedik duygusal çıkışlar gösterebilirsiniz. Hayatınızla ilgili kararlar alabilir fakat bazen panik duygusu yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızın görüşlerinden gerçekleri objektif olarak değerlendirebilirsiniz


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır