kapat

03.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kilit isim Dimas
F.Bahçe, Baliç'in Real'e transferinin kesinleşmesinden sonra golcü arayışına başladı Yöneticiler, Dimas ikna olmazsa rotayı Murat Sözkesen'e çevirecekler

Real Madrid'in yaptığı müthiş tekliften sonra Baliç'i İspanyol kulübüne vermeyi kabul eden F.Bahçe, Boşnak yıldızın yerini doldurmaya çalışıyor.

Baliç'in transferine, 'yeri doldurulmak' şartıyla izin veren teknik menajer Rıdvan Dilmen, yönetimden kısa sürede bir golcü futbolcunun alınmasını istedi.

Bu doğrultuda yabancı bir santrfor transfer etmeyi düşünen sarı-lacivertli yönetim, yabancı kontenjanını boşaltmak için Portekizli Dimas'ı, karşılıklı anlaşarak göndermeyi düşünüyor. Ancak Dimas ikna olmazsa, Kanarya daha önce de görüştüğü, ancak takımıyla sözleşme yenileyen Bursasporlu Murat Sözkesen için harekete geçecek.

Sarı-lacivertlilerin listesinde Arjantin Milli Takımı'nın golcüsü Palermo'nun da bulunduğu ve Dimas'ın gitmesi halinde ilk önce bu oyuncuyla temas kurulacağı öğrenildi.

Baliç darmadağın
Bu arada Real Madrid'in teklifi karşısında şaşkına dönen Baliç, bu işin olumlu ya da olumsuz bir an önce bitirilmesini istediğini söyledi. Her defasında F.Bahçe'de kalmak istediği ifade eden Boşnak yıldız, "Ancak belirsizlik yüzünden motive olmakta güçlük çekiyorum. Bu işi bir türlü kafamdan atamıyorum. Bu iş çözüme kavuşursa çok rahat edeceğim" diye konuştu. Baliç'in idmanlarda durgun olduğu ve arkadaşlarıyla pek konuşmadığı da gözlerden kaçmadı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır