kapat

03.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Grundig'den TV alana tatil
GRUNDİG Türkiye Distribütörü Mercansoy AŞ sıcak yaz günleri için kampanya başlattı. Kampanyada 37 ekran teletexli televizyon alan herkes 3 gece, 4 gün Corinthia Hotel International zincirine bağlı Side, Bodrum ve Kemer tesislerinde tek kişilik tatil hakkı kazanacak. Yanlarında getirecekleri ikinci kişi için de indirimlerden yararlanabilecekler.

Pimapen'ler yenileniyor
PİMAPEN üreticisi Pimaş tüm üretici bayilerinin showroom'larını yeniliyor. Kurumsal kimliğe uygun reorganizasyon çalışmaları dahilinde yıl sonuna kadar tüm bayilerinin showroomlarını yenileceklerine bildiren Pimaş yetkilileri, amaçlarının ürün ve hizmet kalitesi konusunda daima çıtayı yükseltmek olduğunu belirttiler. Türkiye genelinde 225 üretici ve 400 satıcı bayiye sahip Pimapen'in yurtdışında da 25 ayrı ülkede 100'e yakın bayisi var. Showroomlarda diğer serilerin yanı sıra, en yeni ürünü Pimapen Panjur'da yer alacak.

MARKA'ya bir ödül daha
MARKA uluslararası ödülerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıllarda Epica, Montreux gibi reklam yarışmalarında ödüller kazanmıştı. 1957 yılından bu yana düzenlenen 'New York Festivals'da, Audi Quattro çalışmasıyla finalist oldu. 'New York Festivals- The World's Best Work'de daha önce ödül kazanan MARKA, bu yıl 56 ülkeden toplam 6 binin üzerinde reklam çalışmasının yer aldığı yarışmada, Türkiye'ye yeni bir ödül daha getirdi.

Önder, sosu ete enjekte etti
ÖNDER Tavukçuluk, bir ilke daha imza attı. Avrupa ve ABD'de yıllardır uygulanan marine sistemini ilk kez tüketicilerin beğenisine sundu. Gyros, Cajun, Barbeque adlı bu yeni ürünlerin en önemli özelliği, özel sosların etin yüzeyinde değil, içinde marine edilmiş olması. Gyros: kekik, sarımsak, kimyon ve paprika birleşimi bir sos ile marine edilmiş, Cajun'un ise sarımsak, soğan, tuz ve şeker karışımından oluşan bir sosu var.

EGS Bank sermaye artırdı
EGS Bank'ın ödenmiş sermayesi 20 trilyon liraya yükseltildi. Bankadan yapılan açıklamada Haziran ayı sonu itibariyle bankanın sermayesinin 20 trilyona çıkartıldığı, öz kaynaklarının da yüzde 285,7 oranındaki artışla 24,3 trilyon liraya ulaştığı kaydedilerek, geçen yılın aynı döneminde bu rakamın 6,3 trilyon lira düzeyinde bulunduğu hatırlatıldı. Yeni Bankalar Kanunu'nun en az 20 trilyon lira sermaye öngördüğü belirtilen açıklamada, EGS Bank'ın bu şartı yerine getirdiği kaydedildi.

Kerevitaş'tan üç yeni yatırım
KEREVİTAŞ üç yeni yatırım için start verdi. Dün şirketten İMKB'ye gönderilen açıklamada üç yeni yatırımın teşvik belgesine bağlanması için gerekli işlemlerin yürütülmesine karar verildiği belirtildi. Açıklamada donmuş unlu ürünlerin üretiminin artırılması için milföy hamur hattında yenileme, dondurulmuş sebze ve meyve bölümlerinde ise kapasite ve kalitenin artırılmasına amacıyla yeni yatırımlar yapılacağı belirtildi. Kerevitaş açıklamasında şirketin ton balığı üretim tesisleri ve bu tesise bağlı olarak çalışan balık unu bölümünde de verimliliği artırıcı yeni yatırımlar yapılması kararı alındığı belirtildi.

Kentbank'tan Perakart
KENTBANK , bireysel bankacılık alanıda başlattığı "kentkart" uygulamalarına İstanbul'un en eski ve en köklü semtlerinden biri olan Pera'yı da ekledi. Banka tarafından çıkartılan Perakart, bölge sakinleri, müdavimleri ve Pera Palas müşterilerinin hizmetine sunuldu. Tanıtımının geleneksel Galata Şenliği'nde yapıldığı Perakart'la, kredi kartı avantajlarının yanı sıra anlaşmalı işletmelerde yüzde 40'a varan indirimlerden de yararlanılabilecek.

Merkez Bankası euro broşürü bastı
Merkez Bankası "Euro hazırlıkları ve uygulamaları" isimli bir broşür hazırladı. Mali kesimde koordinasyon sağlanması ve sektörün ihtiyaçlarının belirlenmesi amacıyla başlatılan euro çalışmaları çerçevesinde çıkartılan bu broşürle Merkaz Bankası'nın euro faaliyetleri hakkında özet bilgi veriliyor. Broşürde özet olarak, mevduata ilişkin düzenlemeler, euro ödeme sistemi ile ilgili çalışmalar, bilgisayar uygulamalarında euroya ilişkin değişiklikler, piyasalara ilişkin düzenlemeler ve reel sektör anketi gibi konular yer alıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır