kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kendinizi zihinsel yönden aktif hissedebileceğiniz bir gün. Evinizin ve işlerinizin ufak tefek sorunlarına kendi çabalarınızla pratik çözümler bulabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kuruntulara kapılıp mutusuz olmanız mümkün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Sevgiyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, çevresel faktörleri lehinize çevirebilirsiniz. Beğendiniz kişiyi sözlerinizle etkileyebilirsiniz. Eğlenmeye ve sosyal aktiviteye vakit ayırabilir, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Burcunuzdaki Güneş'in Ay'la yaptığı sert açı, eviniz ve ailenizle ilgili sorunları gereğinden fazla büyütmenize neden olabilir. Sevdiklerinize ve kendinize karşı objektif olmakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi parasal konularda olumlu kullanmanız mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi yakın çevreden ve yapmak zorunda olduğunuz işlerden soyutlamak isteyebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konulara eğilmek ve hobilerinizle uğraşmak isteyebileceğiniz bir gün. Sevdiğiniz konulardan gelir elde edebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Maddi konularda arkadaş çevrenizin etkisinde kalabilir, grup çalışmalarından istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Çekici görüntünüz ve kişiliğiniz ile dikkat çekebileceğiniz bir gün. Sevgi konusunda çok başarılısınız
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Burcunuzdaki Ay'ın Güneş'le yaptığı sert açı işinizle ilgili memnuniyetsizlikler yaşamanıza neden olabilir. Mesleki konularda aşırı hırslı davranabilir, çevrenize karşı objektif olmakta zorlanabilirsiniz. Dostlarınızla dertleşerek rahatlamanız mümkün.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Dışa dönmekle içinize kapanmak arasında kalarak çelişkiler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza katılabileceğiniz kültürel faaliyetler sizi rahatlatabilir. Sinema, konser ve tiyatroya gitmek için uygun bir gün.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Dostlarınızla aileniz arasında kalarak gerilim yaşayabileceğiniz bir gün. Sırlarınızı arkadaşlarınızla paylaşmaktan çekinmeniz mümkün. Sizi ilgilendiren konularda ketum davranmanız sizi arkadaş çevrenizden uzaklaştırabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Meslek yaşantınızda ortak çalışmalarda bulunduğunuz kişilerle ihtilafa düşebileceğiniz bir gün. Birbirinizin fikirlerinden etkilenebilir, fakat uygulamaya yanaşmayabilirsiniz. İş yaşantınızda hisseli paralarla ilgili olumlu gelişmeler olabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Çıkmak istediğiniz yolculukların sağlığınızla ilgili problemlerden dolayı ertelenmesi mümkün. Planlama ve düzenlemeyle ilgili güçlükler çekebilirsiniz ve bu durum iletişiminizde güçlükler yaşamanıza neden olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aşkla ilgili konularda gerilim yaşayabileceğiniz bir gün. Cinsel dürtülerinizin güçlü oluşu, ilişkinizin boyutunu derinleştirmek isteğine yol açabilir. İkili ilişkilerinizde iletişimsizlikten kaynaklanan problemler yaşayabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Evliliğiniz ve ortaklıklarınız konusunda iletişimin faydalarını görebileceğiniz ve birbirinizin duygularına önem verebileceğiniz bir gün. Evinizle ilgili bazı sorunların canınızı sıkması ve eşinizle aranızda tartışma çıkması mümkün.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır