kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erkan ve Serdar'a tehdit
Beşiktaş Asbaşkanı Curoğlu, iki futbolcunun Ahmet'e karşılık Kocaeli'yle takası kabul etmemelerine tepki göstererek, "PAF takımla antrenman yapmak zorunda kalırlar. Hiç para kazanamazlar" dedi

Teknik direktör Feldkamp'ın raporu üzerine gönderilmeleri kararlaştırılan Beşiktaşlı Erkan ve Serdar'ın Kocaelispor ile anlaşmamaları yönetimin sabrını taşırdı. Bu iki futbolcuyu verip Körfez ekibinden Ahmet Dursun'u almayı düşünen yönetimin planları Erkan ve Serdar'ın işi yokuşa sürmeleri üzerine bozuldu.

Asbaşkan Fahrettin Curoğlu, iki oyuncunun da anlaşmalarının maç başına olduğunu hatırlatarak, "Gitmeleri kendileri adına daha iyi olacaktır. Aksi takdirde PAF takımıyla idmana çıkarlar ve para kazanamazlar. 3-5 kuruşun hesabını yapmasınlar. İşimizi zorlaştırmasınlar" ifadesini kullandı.

Solar ve Ohen can sıkıyor
Beşiktaş'ın sembolik bir rakamla Göztepe'ye verdiği Del Solar ve Ohen'in de henüz İzmir ekibiyle anlaşmamış olması yöneticileri kızdırdı. Transfer Komitesi, işi ağırdan alan bu iki futbolcuyu uyardı.

Bu arada şubat ve mart ayı alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle UEFA'ya başvuruda bulunan ve tazminat isteyen Del Solar'a yönetimden yalanlama geldi. Fahrettin Curoğlu, "Bu başvuru tamamen art niyetlidir. Biz bu paraların ödendiğine dair belgeleri UEFA'ya ilettik" dedi. Yönetimin, UEFA'nın istediği 1 milyon marklık teminat parasını da yatırdığı ve olay netleştikten sonra bu paranın geri alınacağı belirtildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır