kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Başak burcundaki Ay, günlük işlerinizi titizlikle düzenleme isteğinize işaret ediyor. Detaylara önem verebilir, maddi konularda bu tutumunuzun yararını görebilirsiniz. Bedeninize özen göstermeyi sakın ihmal etmeyin.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Katılacağınız toplantılarda ve sosyal ortamlarda olgun davranışlarınızla beğeni toplayabilirsiniz. Kendinizden yaşça büyük kimselerle iyi ilişkiler geliştirebilirsiniz. Fakat ailenize aynı yakınlığı göstermeyebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Evinizde güven içinde olmak isteyebileceğiniz bir gün. Bilinçaltınızı rahatlatmak için müzik dinleyebilir ve dinlendirici faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Ailenizin üyeleriyle duygularınızı paylaşmak, size huzur verebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Çevreyle olan ilişkinizin güçlendiği, iletişim açısından oldukça yoğun geçebilecek bir gün. Özellikle arkadaşlarınızla birlikte yapabileceğiniz işler üzerine eğilebilirsiniz. Maddi konularda başkalarından çok kendi yargılarınıza güvenin.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Parasal konularda ince eleyip sık dokuyabileceğiniz ve aşırı detaycı davranabileceğiniz bir gün. Güvenli ihtiyacınız, kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir kıstas olabilir. Aşk konusunda kuruntular yaşayabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinizle ilgili konularda tarafsız karar veremeyebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay sizi fazlasıyla duyarlı kılarken, ailenizle ilgili konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir. Maddi konularda aşırılıktan kaçınmaya dikkat etmelisiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bilinçaltı birikimlerinizi, kendinizi rahatlatabilecek faaliyetlere yönlendirerek hafifletebilirsiniz. Hafif sporlar, meditasyon ve bedeninizi rahatlatabilirsiniz. İş dünyanızla iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Enerjinizi dengeleyin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Eşiniz ya da ortağınızla, mesleğinizle ilgili konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni işbirlikleri için çok uygun bir gün değil. Arkadaşlarınızdan size destek olmalarını isteyebilir, onlarla fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Meslek yaşantınızda herkesle olumlu ilişkiler kurabileceğiniz ve uyumlu çalışmalar yapabileceğiniz bir gün. Çevrenize karşı olgun ve yardımsever davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Uzaklarda olan bağlantılarınızda aksamalar çıkması mümkün.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yeni konularla ilgilenerek, bilgilerinizi artırmak isteyebileceğiniz bir gün. Yüksek öğrenim gören oğlaklar sorunlarına pratik ve akılcı yaklaşarak çözüm bulabilirler. Uzun yolculuklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi cinsel yönden aktif ve biraz da huzursuz hissedebilirsiniz. Ortak yatırımlar konusunda detaycı yaklaşımlarınız olabilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İkili ilişkilerinizde hassas ve kuruntulu davranışlar gösterebilirsiniz. İşbirliği ve ortaklıklarınızda iletişimin önemini gözardı etmeyin. Yakın akrabalarınızla ve kardeşlerinizle görüşme fırsatları bulmanız mümkün.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır